17 hetes terhes vagyok. A szüleim miért nem tudják elfogadni, hogy kisbabám lesz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 17:18
1/11 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Stabil párkapcsolatban élsz? Ilyen kérdések merülhetnek fel bennem, ami miatt esetleg érthető a szülői aggodalom!
2/11 anonim válasza:
Nekem is ezek lennének a kérdéseim.Hány éves vagy?Van párod,együtt éltek?Hol laksz?Van jövedelmed,amiből eltartod a babát?
3/11 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Barátommal 4 éve vagyunk együtt. Igen, együtt élünk. Pest megyében élünk most még. Igen, van jövedelmem.
2011. dec. 1. 17:51
4/11 anonim válasza:
Ha te akartad ezt a babát ne foglalkozz azzal, h ki mit gondol. Ha a barátod is, akkor méginkább ne foglalkozz vele.
Majd később elfogadják, ha észhez térnek. Ha meg nem, így jártak. Csakis a babád a lényeg..!
5/11 anonim válasza:
Lehet, csak féltenek! Másnál is biztos előfordul, főleg ha az első unoka! Azt nehezebben reagálják le a szülők!
6/11 anonim válasza:
17.48 vagyok.
Talán csak azért aggódnak mert fiatal vagy.De ha meglesz az unoka másképp látják majd a dolgokat.(remélhetőleg)
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából van egy 28 és egy 26 éves bátyám..
2011. dec. 1. 18:24
8/11 anonim válasza:
Majd megszokják. Te örülj a babának, érezd jól magad, legyen szép és könnyű terhességed. Más most nem számít :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2011. dec. 2. 06:11
10/11 anonim válasza:
Mikor Apu megtudta, hogy érkezik a 3. unokája(nővéremnek van 2), az volt az 1. kérdése, hogy minek?! Láthatóan nem örült neki, de nem érdekelt. Mikor megszületett se volt az a felhőtlen öröme, de most már 2 hónapos a kicsi és Apu is odavan érte! Gagyarászik neki, bohóckodik vele. Ő nehezebben dolgozta fel, hogy a "kislánya" is felnőtt, ő pedig "öreg" lett. Lehet valami ilyesmi motoszkál a te Szüleid fejében is? Próbálj erről beszélni velük. Élvezd a várandósságot, és minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!