17 hetes terhes vagyok. A szüleim miért nem tudják elfogadni, hogy kisbabám lesz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 17:18
11/11 anonim válasza:
szia!én 21 vagyok 5 éves kapcsolatban, mindketten suli, de dolgozunk mellette 16 éves korunk óta és nagyon sok megtakarításunk van.az én szüleim sem fogadták még el, pedig 9 hetes vagyok.azt mondják azért nem örülnek neki mert Ők a közelgő esküvőnkre voltak felkészülve és nem arra hogy a babát tervezzük!komolyan tervezett baba, és azért szerettük volna hogy most legyen mert én szeretném, ha az esküvőnkön ott lenne.nekem ez egy álmom volt h a togyogos lányom hozza az oltárhoz a gyűrű!Tegnap voltam Uh.már 16mm es és apukám kezdi megszokni a gondolatot, és már azon filozofál hogy mikor hova viszi, és mit vesz neki!szerrintem előbb-utóbb megfogják szokni a gondolatot.Nézd ahogy leírtad Te vagy a legkisebb gyerköc a családban, ráadásul lány.féltenek nagyon ez lehet az oka!de minden helyrejön és együtt fogtok neki örülni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!