Anyukák! Mennyire volt könnyű elfogadni a terhesség miatt megváltozott testeteket?
A szülés után hat héttel újra elkezdhettem edzeni, heti háromszor jártam kondiba, újra mehettem kozmetikushoz és szoláriumba is amikor csak akartam, engedte a doki is. Fodrászhoz pedig mentem már előtte is.
Így sikerült visszanyernem a szülés előtti formámat, nem kellett sok mindent elfogadnom magamon :D
A harmadik trimeszterben vagyok és a 22. héttől fogva fogyok. Nem fogyózom, nem diétázom. Talán ugyanannyit mozgok, és nem eszem többet. Így még lehet kevesebb is leszek majd szülés után, mint előtte. :)
A baba szépen fejlődik, a korának megfelelő méretei vannak. Mindent eszem, ami ilyenkor fontos és az elevitet is szedem.
ém szeretem a pocimat :)
rám is leginkább víz jött fel, a lábaim ijesztőek (főleg estére).
Eddig 10 kg-t híztam (28. hét), de nem izgulok emiatt, majd leadom :) a fontos most a baba.
Nekem az alakom még jobb is lett két szülés után, amivel bajom van, azok a melleim.Csúnyán megereszkedtek és most, hogy abbahagytam a szoptatást, olyanok mint a 80 éves nagyanyámnak:((
Elmentem nőgyógyászhoz, hogy mit tanácsol, viccesen megjegyezte, hogy plasztikát,de arra sajnos nem futja, így írt fel fogamzásgátlót, amitől egy picit talán teltebbek lesznek a melleim.
Esetleg ha valakinek van vmi praktikája lógó cici ellen, azt szívesen veszem,ha megosztaná a tapasztalatát, mi az ami bevált:)
Én összesen 7 kilót híztam, ebből minden a baba és a hozzá tartozó dolgok voltak.
Ennek ellenére tiszta csík lettem. Valahogy azt hogy hízok nem is lett volna nehéz feldolgozni, hiszen le lehet adni, viszont a csíkok kicsit zavarnak, leginkább azért mert egy kis edzéstől azok nem fognak elmúlni.
Ezen kívül inkább végig az zavart a legjobban hogy a férjem mit fog szólni hozzá, hogyan reagálja le, hogy megváltozott a testem, stb. Szeret, és tudom, hogy nagyrészt ezért fogadja el a megváltozott dolgokat, és örülök neki hogy elfogadja, de azért mégis ott motoszkál bennem néha a kisördög. Szóval engem ez az, ami leginkább megviselt az egészben.
Nekem az első szülés óta annyiban változott a testem, hogy kicsit nagyobbak lettek a melleim, aminek nagyon örülök. :) De szerintem ez a genetikán és a sporton múlik.
9 kilót híztam a terhesség alatt, de végig tornáztam és utána is folytattam, és minden lejött rólam.
A szoptatás után 1-2 hónapig nekem is kicsit laposabbak voltak a melleim, de utána visszaállt, sőt kicsit meg is nőtt.
Most várom a kistesót és eddig csak a pocakom kerekedik, de azt nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!