Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Mennyire volt könnyű...

Anyukák! Mennyire volt könnyű elfogadni a terhesség miatt megváltozott testeteket?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A hatalmas kerek pocakomat nagyon szeretem, a mellem hatalmas, azt inkább tűröm, a többi részem változatlan, eddig. :) Megvagyok. :)))

25 hetes kismama

2012. febr. 2. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

Az első babánkkal kb. a 34. hét körül repedt meg a bőröm, addig szép sima volt. Nagyon csúnya vöröses csíkok voltak. A szülés után is megmaradtak, de az évek során halványodtak. Amikor lebarnulok a napon, na hát olyankor azért látszik sajnos. A hasamon megnyúlt bőrt egyébként nekem sem sikerült eltüntetnem. A dokim azt mondta, hogy azon kívül, hogy ez alkati kérdés is, a császárosoknál sajnos sokszor megmarad a megnyúlt bőr. Egyrészt a hormonok másképp termelődnek szülés után egy császárosnál. Pl. méhösszehúzó injekciót kaptunk naponta 2szer amíg bent voltunk a kórházban. Illetve nem lehet a szülés után 1-2 héttel elkezdeni tornázni (hasizomgyakorlatokra gondolok).

Azt nem mondanám, hogy elfogadtam. A férjem pedig soha nem mondta, hogy fúj de csíkos lett a hasad és hasonlók. Tisztában volt/van vele, hogy miért lett olyan a hasam amilyen.

De próbáltam kihozni magamból a legjobbat. Közel 2 évig szoptattam, addig akármit is csináltam a kilók nagyon nem akartak lemenni. A szülés után 2 évvel sikerült végre teljesen visszanyerni a korábbi alakomat, amit minden erőfeszítés nélkül 2-3 évig meg is tartottam.

A mostani terhességemet szerintem túlsúllyal kezdtem, az elején híztam is, de mint írtam a 22. hét óta folyamatosan fogyok. Nem szándékosan. És amíg rendesen táplálkozom, szedem az elevitet és a baba pedig teljesen jól fejlődik, addig ez nem is baj. A dokim is azt mondta, hogy nem gond.

2012. febr. 3. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen barátkozom a testi változással!2 év alatt 2 terhesség az elsővel 11 kg +,de az szülés után 4-5 hónappal le is ment teljesen de mire edzeni kezdtem volna kiderült jön a tesó-)Most 13 hetesen pont az a stádium van amiben kifejezetten belesnek nézek ki és nem szeretem de tudom miért van és ez enyhít a "fájdalmamon" na meg persze ránézve a kisfiamra nagyon is megérte a változás. De ettől még nem örülök neki,mert pacal sült krumpli és minden igazán nehéz kaja ami megy és ez sajna eddig + 3-4 kg de ha nem eszem meg rosszul vagyok-(.Július végén szülök és megfogadtam szülés után 6 héttel újra elkezdek edzeni és csini leszek bár arra kiváncsi lennék mennyivel nehezebben megy le a poci és áll helyre a 2. baba után mint az első után?
2012. febr. 3. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!