PCO műtét után milyen a terhesség? Könnyű teherbeesni? Fáj a műtét?
Milyen műtétre gondolsz?Laparoszkópiás műtétre? Én nem tenném a helyedben. Szedted már a merkformint vagy a barátcserje kapszulát? Nálam a barátcserje vált be. Csak egy hónapig szedtem és most babás vagyok.
35+6 hetes km
Én is pcos vagyok, de csak a legvégső esetben megyek bele a műtétbe, ha végképp nem segít más, és mindenképp több orvostól akarom hallani ezt. 4 hónapja nőgyógyász írt fel metformint, mellette műteni akar, én pedig inkább egy endokrinológussal beszélni. Mert nem értem, ha a pco egy anyagcsere betegség, akkor miért kell egy roncsolásos műtéttel kísérletezni, ahelyett, hogy az inzulinháztartást normalizálnánk. Met+diéta+mozgás többeken segített. A műtét állítólag csak kb. 1 évre megoldás. Mi van ha ez idő alatt nem sikerül teherbe esni? Olvastam itt olyanról, akinek már 2 hónap után visszajöttek a ciszták...
Nézz szét a pco-szindroma.hu-n, illetve keress itt vissza, mostanában több pcos kérdés is volt!
Nekem a doki rögtön azt mondta h műteni kell.
Nem is beszélt semmilyen gyógyszerről.
Még holnap megyek hozzá és rákédezek.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!