Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvagyok zavarodva. Miért...

Megvagyok zavarodva. Miért forgolódik ennyit?

Figyelt kérdés

31 hetes kismama vagyok lassan, drága kisfiam faros éppen, vagy mégsem?!

tegnap reggel óta, FOLYAMATOSAN DE TÉNYLEG FOLYAMATOSAN le nem áll, folyton rúg vág, helyezkedik, azt hittem végre megfordul de mégsem,tegnap feküdtem az ágyon és nagyon elkezdett forogni azt hittem hátha..aztán mégis úgy maradt.

éjjel is és ma egész nap és most is hogy írok kapirgál folyamatosan.

megakarna fordulni de nem tud?

mi a fene van már?

ideges vagyok :(

2012. szept. 2. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Állítólag ha négykézláb ereszkedsz és kutya-cica pózt csinálsz azzal tudsz neki segíteni megfordulni.

39hkm

2012. szept. 2. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:
már hallottam erről csak félek nehogy nagyobb bajt okozzak
2012. szept. 2. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 33.héten fordult fejvégűből farosba,majd a 34.hét legvégén vissza fejvégűbe. Mind a kétszer éreztem és láttam a munkáját,de nekem úgy nézett ki,mintha csak próbálkozna,de nem sikerülne neki. amikor ismét fejvégű lett,én azt hittem,hogy megpróbált megfordulni,de nem tudott,végül a doki állapította meg,hogy sikerült neki. Szóval egyáltalán nem biztos,hogy még mindig faros,egyébként a négykézláb dolog tényleg bejön,én csináltam,és lám,meg is fordult :)

36hkm

2012. szept. 2. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

1.v

Kárt biztos hogy nem okozol vele,és neked is jól fog esni hidd el.Próbáld ki nyugodtan :D

2012. szept. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!