Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 18 evesen nem szeretnek...

Ha 18 evesen nem szeretnek babat, akkor kene a szulok beleegyezese abba, hogy elvetessem?

Figyelt kérdés
a baratommal november24. en hajnalban szeretkeztunk.hulyek voltunk mert nem vedekeztunk. nem elvezett belem csak kozel volt hozzam (lent) utana ra 4 napra csinaltam tesztet 2ot is es negativ lett. utana 29en megjott a menzeszem! ha negativ lett az meg jelentheti azt hogy terhes vagyok? nincs semmi olyan jele annak hogy terhes lennek! es most kene hogy megjojjon! varjak meg vagy csinalhatok tesztet ujra? 1 elkeseredett 18 eves
2007. dec. 30. 02:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye hogy terhes vagy. Magad megnyugtatása végett csinálhatsz tesztet. De szerintem 1-2 nap és megjön, főleg ha nem idegeskedsz állandóan. Tanulságos eset volt ez neked arra, hogy ne legyetek butuskák, és előre gondoljatok a védekezésre. Jobb védekezni, mint utána agyon idegeskedni maga, hogy az abortuszról ne is beszéljek.

Ha már elmúltál 18, biztosan nem kell a szülők beleegyezése a műtétbe. Felnőtt vagy, magad döntessz a sorsodról, és vállalod a döntéseid következményeit. Gondolj csak bele, hiszen szavazati jogod is van már, akár arról is dönthetsz, ki legyen a miniszterelnökünk. Akkor miért ne dönthetnél a gyermeked életéről????

2007. dec. 30. 02:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az esélye annak, hogy terhes vagy MAJDNEM egyenlő a nullával. De ne izgads magad azon hogy az vagy e vagy sem, mert akkor a mensest befolyásolod. nyugodj meg. és a legjobb lenne ha dokihoz mennél el. az a legbiztosabb amit tehetsz. Ő megmondja, hogy mi is a hejzet, és akkor legalább tudod, hogy mivan. És ha tényleg félsz akkor legjobb lenne a ha tablettát szednél.az a biztosabb.
2007. dec. 30. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tabi szedéssel értek egyet én is.

Annakidején 18 évesen nekem is volt egy hasonló helyzet.4 napot késett,és pont azt a mensit vártam,amikortól elkezdtem volna tabit szedni.Mondanom sem kell,h sík ideg voltam.Aztán a negyedik napon reggel csináltam egy tesztet és negatív lett.Megnyugodtam,h nincs baj.(Vagy fél órát bőgtem utána az egyetem wc-jébe.)Pedig mi nem szexeltünk védekezés nélkül.A tabi viszont annyira megnyugtatott,mikor már megszokta a szervezetem felhőtlenül félsz nélkül tudtam élvezni a szexet.

Ha megjött és rendes mennyiség,akkor nem hiszem,h baj lenne.Amúgy a szüleidnek nem kell tudni róla,csak elég nehéz úgy intézni,h ne tudják meg.Illetve a 30 valahányezres csekk amit műtét előtt be kell fizetni.Nyugalom,és legközelebb védekezz!

2007. dec. 30. 08:08
 4/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem úgy volt, hogy miután lefeküdtem a barátommal, azután kellett volna megjönnie, és kereken 1 hetet késett mert paráztunk nagyon. De, csináltam 1 tesztet ami negatív lett. De nekem meg fájt az alhasam nagyon, és a terhesség jelei is megjelentek. Csináltam még egy tesztet később, ami ugyan negatív lett, de egy halovány csík megjelent a másik oldalon is :S Nődokihoz nem akartam menni mert nagyon fiatal vagyok, stb... Következő hónapban 2 hetet késett a menzeszem!! De a lényeg, hogy ne aggódj, nem vagy terhes! :) szia!

2007. dec. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!