Ha 18 evesen nem szeretnek babat, akkor kene a szulok beleegyezese abba, hogy elvetessem?
Nagyon kicsi az esélye hogy terhes vagy. Magad megnyugtatása végett csinálhatsz tesztet. De szerintem 1-2 nap és megjön, főleg ha nem idegeskedsz állandóan. Tanulságos eset volt ez neked arra, hogy ne legyetek butuskák, és előre gondoljatok a védekezésre. Jobb védekezni, mint utána agyon idegeskedni maga, hogy az abortuszról ne is beszéljek.
Ha már elmúltál 18, biztosan nem kell a szülők beleegyezése a műtétbe. Felnőtt vagy, magad döntessz a sorsodról, és vállalod a döntéseid következményeit. Gondolj csak bele, hiszen szavazati jogod is van már, akár arról is dönthetsz, ki legyen a miniszterelnökünk. Akkor miért ne dönthetnél a gyermeked életéről????
Tabi szedéssel értek egyet én is.
Annakidején 18 évesen nekem is volt egy hasonló helyzet.4 napot késett,és pont azt a mensit vártam,amikortól elkezdtem volna tabit szedni.Mondanom sem kell,h sík ideg voltam.Aztán a negyedik napon reggel csináltam egy tesztet és negatív lett.Megnyugodtam,h nincs baj.(Vagy fél órát bőgtem utána az egyetem wc-jébe.)Pedig mi nem szexeltünk védekezés nélkül.A tabi viszont annyira megnyugtatott,mikor már megszokta a szervezetem felhőtlenül félsz nélkül tudtam élvezni a szexet.
Ha megjött és rendes mennyiség,akkor nem hiszem,h baj lenne.Amúgy a szüleidnek nem kell tudni róla,csak elég nehéz úgy intézni,h ne tudják meg.Illetve a 30 valahányezres csekk amit műtét előtt be kell fizetni.Nyugalom,és legközelebb védekezz!
Szia!
Nekem úgy volt, hogy miután lefeküdtem a barátommal, azután kellett volna megjönnie, és kereken 1 hetet késett mert paráztunk nagyon. De, csináltam 1 tesztet ami negatív lett. De nekem meg fájt az alhasam nagyon, és a terhesség jelei is megjelentek. Csináltam még egy tesztet később, ami ugyan negatív lett, de egy halovány csík megjelent a másik oldalon is :S Nődokihoz nem akartam menni mert nagyon fiatal vagyok, stb... Következő hónapban 2 hetet késett a menzeszem!! De a lényeg, hogy ne aggódj, nem vagy terhes! :) szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!