Kismamák, mennyi vörösbort isztok? Naponta, hetente, havonta, és mennyit? Vagy soha?
Nekem tényleg a doki ajánlotta. Alacsony vérnyomás és vérszegénység kombóra.
kb. 2-3 hetente ittam 2 dl!
Magyarországon a beteg gyerekek vagy meg sem születnek, vagy elrejtik őket. Úgyhogy erre ne alapozz, hogy nem láttál még alkoholtól beteg babát.
Amikor szültem, volt mellettem egy baba, valami 2300-2500 gr-al született, ami tulajdonképpen nem is kevés, meg egészségesnek is nézett ki, csak épp az anyukája 3óránként kiment mellőle cigizni, máris összeraktuk,miért volt kisebb a baba a többinél. Pedig ha simán az utcán látom, biztos nem jut eszembe, hogy az anyja végigcigizte a terhességet.
Én azért nem értem, hisz miért iszol? Ugye mert ellazít, megnyugtat stb? Szóval ez egy ERŐS szer. Akkor a baba, akinek minden hatóanyag új...milyen erősen érezheti. (Gondolj arra amikor először ittál... láttam én már érettségi banketten fél pohár sörtől lányt a wc felett guggolni. Mert nem volt hozzászokva.)
Ugyan így, ha van más mód nem szedek gyógyszert nem iszom kávét stb...stb... rám akármilyen jó hatással is van!
Az alkoholmentes sört ajánlják, nem a sört!
Szoptatás alatt pláne, hogy nem lehet alkoholt inni.
Egyébként mindkét oldalnak igaza van szerintem!
Szőlő persze de alkohol van benne. Igyál mustot vagy szőlőlét.
Orvos ajánlja, persze régen természetes volt mert gyógyszernek hitték az alkoholt, viszont én egy olyan professzornak mint Czeizel jobban hiszek.
És igen. Sok káros hatás ér minket, autókipufogó, stb amit nem lehet elkerülni, pontosan ezért nem kéne még fokozni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!