Magas, vékony Kismamák, akik legalább 170cm feletti magasak és a terhességet nem kezdték 60 kg-nál többel!?! Pár kérdés!
Mennyi volt a pontos súlyod és milyen magas vagy?
Mekkora súllyal született a babád és hányadik hétre? Gyors szülésed volt?
Mekkora pocakod volt? Szülés után gyorsan regenerálódtál?
170cm magas vagyok 60 kg val kezdtem 70nel mentem szülni és hazajöttem 60kg val
most 170 cm vagyok 68kg val kezdtem majd kiderül mi a vége
elsö bab 41 hétre 3540 gramm
alig volt pocakom ugy mentem szülni mint akinek volt még 10 hete hátra
174 cm vagyok.
1.babánál 58 kilóval kezdtem, 72 kilóval mentem szülni (14 kiló hízás). Szülés után egy héttel már jó volt rám a terhesség előtti farmerom. Szülés után 3 hónappal már 52 kiló voltam! (10 hónapig szoptattam)
2.babánál 52-vel lettem terhes, 72-vel szültem (20 kiló hízás), szülés után 3 hónappal szintén már csak 52 kiló voltam, de lejjebb is mentem 50-ig, csak szerencsére vissza tudtam hízni. Itt is 10 hónapig szoptattam.
3.babánál 55 kilóval lettem terhes, most 34 hetes vagyok és 70 kiló (gondolom megint 72-vel megyek szülni).
Egy cseppet sem félek attól, hogy marad rajtam cucc, szerintem megint pikkpakk le fogok fogyni és vékony (sovány) leszek megint.
1.babám 3,5 kg 56 cm, vajúdással együtt 7 órás szülés
2.babám 3,8 kg 57 cm, vajúdással együtt 4 órás, mindkettő jó élmény, 2. gátvédelemmel.
Kb. 177cm vagyok.
Első terhességet 57kilóval kezdtem és 15kilóval voltam több a végén. 39.héten született a lányom, 2550gramm és 47cm volt. Nem volt nagy hasam,és császáros lettem.Pár hét alatt újra a kezdő súlyomnál voltam.
Második terhességet ugyanúgy 57kilóval kezdtem,de 25kilót híztam a végére. 39+3napra született a baba ismét császárral.2820gramm és 46cm lett. Nemsokára 5 hónapos és 63kg vagyok.
171-172cm körül vagyok, 59kilóval kezdtem a terhességet és 75kilóval zártam.
3700gramm és 57cmrel született a babám 41+1 hétre, sűrgőségi császárral, ezáltal gyors szülésem volt. :)
Kb. 115cm volt a haskörfogatom a végére.
És a szüléa után nagyon gyorsan rendbejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!