Ehhez mit szólnátok ha a leendő nagyi kijelenti hogy szerinte nem tudom ki hordani a terhességet? Csupán azért szerintem mert vékony vagyok.
Én mondanám neki,hogy fogadjunk. Úgyse merne az unoka ellen fogadni és valószínüleg utána csenben lenne.
Ne törődj az ilyesmivel, most tanuld meg, hogy sokmindet kellmég elengedned a füled mellett a nagyszülőktől, ha békességben és kiegyensúlyozottan akarsz élni.
154 cm magas és 40 kg-val kezdtem az első terhességem.
Most született 2. gyermekünk (1 hónapos) és annyi változott, hogy 42 kg vagyok (előnyömre). Egészséges 3 kg és 3,27 kg lánygyerekeket szültem. Ezt meséld el anyósodnak.
A barátnőm hasonló adottságokkal is kapta az anyóstól az ívet és mindig rám hivatkozott ...igaza lett. :)
28/N
Szia!
Részvétem a kedves mama miatt...
Én 165 cm magas vagyok,első terhességemet 46 kg-val kezdtem,most 34 évesen a másodikat 48 kg val,és természetes úton szültem meg a 3840g-os babámat...
Szal mondd anyósnak,h nem a zsírunkon hordjuk ki a babákat,hanem a méhünkben...
szerintem meg pont, hogy a tulsulyos noknek nehezebb!
Alapbol van mondjuk 100 kilo.Erre hizik +20at.
Azt cipelni is kell!!
En is tulsulyos vagyok es pont emiatt vegig nagyon figyeltem, hogy mit eszek es mikor.
20.hetig 10kilot fogytam mert mindig rosszul voltam.
+0.5 kiloval mentem szulni, igy nem volt megterhelo szamomra.
De ha hiztam volna akkor tuti szenvedek a vegen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!