Nyugodtan ihatsz egy pohárral, a bor, ha szőlőből van nem árt, vörösvértesteknek jó.
Én a sörrel vagyok így :D
2012. szept. 4. 10:14
2/24 anonim válasza:
Alkalom adtán lecsúszik egy kevés,de tényleg csak 3 kortynyi mennyiség,ez sem rendszeresen,amikor rám jön a vágy. Utoljára pl. 3 hónapja ittam bort,de tegnap belekortyoltam a párom sörébe. A bor meg amúgyis egészséges!
2012. szept. 4. 10:18
3/24 anonim válasza:
Hetente-kéthetente iszok 1 pohár valamit, bor, pezsgő, sör.
2012. szept. 4. 10:19
4/24 anonim válasza:
Szia Én kb hetente egyszer, vagy kéthetente egyszer iszom meg vacsi után TV előtt kb 1 - 1,5 decinyit.
2012. szept. 4. 10:20
5/24 anonim válasza:
mikor kismama voltam a 2. babámmal rengeteget keményedtem a magnézium ellenére akkor mondta a dokim hogy napi 1 pohárral nyugodtan igyak ...nem árt, sőt még használ segít ellazítani a méhet..
és egészséges is
2012. szept. 4. 10:25
6/24 anonim válasza:
Én egyáltalán nem iszom alkoholt a terhességem alatt.
2012. szept. 4. 10:52
7/24 anonim válasza:
Én sem iszom alkoholt, mióta terhes vagyok. Alkoholmentes sört szoktam :)
az alkoholt nem kívánom, meg nem is visz rá a lélek, vérserkentőnek inkább mást használok :) nem csak a vörösbor képes rá!
2012. szept. 4. 12:08
8/24 anonim válasza:
Hát most ledöbbentem. Eszembe se jut alkoholt fogyasztani, pedig alapvetően én sem vetek meg 1-1 pohárkát, de tuti nem érzi jól magát tőle a baba....
2012. szept. 4. 12:26
9/24 anonim válasza:
3 gyerekem van. Soha egyiknél sem ittam semmiféle alkoholt. A 2 fiús terhességemnél pedig nagyon kívántam, de meggyőződésem hogy az alkohol (pláne NAPI, HETI rendszerességgel) nem használ a magzatnak.
2012. szept. 4. 12:36
10/24 anonim válasza:
A második trimeszterben elképesztően kívántam a vörösbort, kb. hetente ittam fél-fél decit (nagyon jó minőségű szárazat). Lelkifurdalásom volt miatta, pedig nem kellett volna.
A terhesség alatti borfogyasztás mindig is megosztotta a közvéleményt, így van ez ma is. Mindenki maga érzi, hogy jólesik-e, ill. mennyit ihat. Meg az sem mindegy, miféle orvos mondja, hogy lehet inni vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!