Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mennyi vörösbort...

Kismamák, mennyi vörösbort isztok? Naponta, hetente, havonta, és mennyit? Vagy soha?

Figyelt kérdés
Minden válasz érdekel. Én nagyon szeretem, és heti két ujjnyit szoktam. Többet nem merek, pedig nagyon jólesne...:-)
2012. szept. 4. 10:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ihatsz egy pohárral, a bor, ha szőlőből van nem árt, vörösvértesteknek jó.

Én a sörrel vagyok így :D

2012. szept. 4. 10:14
 2/24 anonim ***** válasza:
Alkalom adtán lecsúszik egy kevés,de tényleg csak 3 kortynyi mennyiség,ez sem rendszeresen,amikor rám jön a vágy. Utoljára pl. 3 hónapja ittam bort,de tegnap belekortyoltam a párom sörébe. A bor meg amúgyis egészséges!
2012. szept. 4. 10:18
 3/24 anonim ***** válasza:
Hetente-kéthetente iszok 1 pohár valamit, bor, pezsgő, sör.
2012. szept. 4. 10:19
 4/24 anonim ***** válasza:
Szia Én kb hetente egyszer, vagy kéthetente egyszer iszom meg vacsi után TV előtt kb 1 - 1,5 decinyit.
2012. szept. 4. 10:20
 5/24 anonim ***** válasza:

mikor kismama voltam a 2. babámmal rengeteget keményedtem a magnézium ellenére akkor mondta a dokim hogy napi 1 pohárral nyugodtan igyak ...nem árt, sőt még használ segít ellazítani a méhet..

és egészséges is

2012. szept. 4. 10:25
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Én egyáltalán nem iszom alkoholt a terhességem alatt.
2012. szept. 4. 10:52
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

Én sem iszom alkoholt, mióta terhes vagyok. Alkoholmentes sört szoktam :)

az alkoholt nem kívánom, meg nem is visz rá a lélek, vérserkentőnek inkább mást használok :) nem csak a vörösbor képes rá!

2012. szept. 4. 12:08
 8/24 anonim ***** válasza:
Hát most ledöbbentem. Eszembe se jut alkoholt fogyasztani, pedig alapvetően én sem vetek meg 1-1 pohárkát, de tuti nem érzi jól magát tőle a baba....
2012. szept. 4. 12:26
 9/24 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van. Soha egyiknél sem ittam semmiféle alkoholt. A 2 fiús terhességemnél pedig nagyon kívántam, de meggyőződésem hogy az alkohol (pláne NAPI, HETI rendszerességgel) nem használ a magzatnak.
2012. szept. 4. 12:36
 10/24 anonim ***** válasza:

A második trimeszterben elképesztően kívántam a vörösbort, kb. hetente ittam fél-fél decit (nagyon jó minőségű szárazat). Lelkifurdalásom volt miatta, pedig nem kellett volna.

A terhesség alatti borfogyasztás mindig is megosztotta a közvéleményt, így van ez ma is. Mindenki maga érzi, hogy jólesik-e, ill. mennyit ihat. Meg az sem mindegy, miféle orvos mondja, hogy lehet inni vagy nem.

2012. szept. 4. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!