Októberre kiírt kismamák! Hányan vagyunk? Ki mikorra van kiírva? Meséljetek?
Én október 8-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz, első baba. Mindennel készen vagyunk, a kórházi csomagom maradt csak a jövőhétre. Akkor már összerakom.
A terhességet nagyon jól viseltem, és viselem eddig. Semmi hízás, semmi vizesedés, csak az alvással vannak problémáim :) Zsibbadás, légszomj... a szokásosak :)
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a kisfiam mikor jön, és mekkora lesz, ugyanis a 32 hetes Uh-n 2100grammnak tippelték....Remélem nem lesz olyan óriási :)
35hkm
Szia, én 34 hetes vagyok, 3. baba, okt.15-re vagyok kiírva. Jól vagyok. A cuccok kimosva-kivasalva. A kórházi csomag összerakva :)
Sokszor fáradt vagyok, de az nem feltétlen a terhesség miatt, hanem a két másik gyerekem miatt.
A babát eddig mindig nagyobbnak mondták, most majd szerdán megyek megint, kíváncsi vagyok épp mekkora.
Jó babavárást!
Én október 18-ra vagyok kiírva. Utolsó súlybecslés a 29. héten volt, akkor 1303g-nak becsülték :)
Második baba és ő is kislány lesz. A ruhák mosását és vasalását most tervezem, és lassan beszerzem a kórházi holmikat is. Én sajnos cukros letten, így diétáznom kell, de azon kívül elég jól viselem a terhességet, persze a majdnem 2 éves lányom közben fáraszt, amennyire csak tud :)
Okt 15
Hiába 3. baba, úgy izgulok, hogy csak na.
Milyen szülésem lesz? Hogy fogadják majd a gyerekeim? Éppen hol leszünk, amikor beindul a szülés? Milyen lesz a kisbaba? Sírós, nyugodt, stb???
Ezernyi kérdés van a fejemben, sokkal-sokkal több, mint amikor az első babámat vártam.
Sziasztok!
Én október 3-ra vagyok kiíva, első kisfiú babánkat várom. :) Mostanában már alig kapok levegőt, vizesedik a lábam, nehéz minden mozdulat már. Jobban várom,hogy kint legyen, mint magát a szülést.
32 hetesen 2475 gramm volt, jó nagy babára számítunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!