Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Októberre kiírt kismamák!...

Októberre kiírt kismamák! Hányan vagyunk? Ki mikorra van kiírva? Meséljetek?

Figyelt kérdés

Én október 8-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz, első baba. Mindennel készen vagyunk, a kórházi csomagom maradt csak a jövőhétre. Akkor már összerakom.

A terhességet nagyon jól viseltem, és viselem eddig. Semmi hízás, semmi vizesedés, csak az alvással vannak problémáim :) Zsibbadás, légszomj... a szokásosak :)

Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a kisfiam mikor jön, és mekkora lesz, ugyanis a 32 hetes Uh-n 2100grammnak tippelték....Remélem nem lesz olyan óriási :)

35hkm

2012. szept. 3. 16:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mi 2 kg ok vagyunk, 10-e körül jön a fiam legalábbis remélem
2012. szept. 3. 17:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Én okt 20 ra vagyok kíírva,kislány lesz,második baba(első kisfiú).32 hetes uh-on 1700 gr volt!semmi gondom nem volt eddig szerencsére,az alvás nehéz már nekem is,5 kg híztam!sokat keményedek.A kórházi csomagot kivéve mindennel kész vagyunk!
2012. szept. 3. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
Hali.én október 2.ra vagyok kiirva.kislányom lesz 34hetesen 2520kg volt,holnap töltjük a 36hetet.a baba szoba kész.a korházi cuccom már bent van mert 33hetes korom óta bent vagyunk :/.én már csak babával megyek haza.
2012. szept. 3. 17:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia, én 34 hetes vagyok, 3. baba, okt.15-re vagyok kiírva. Jól vagyok. A cuccok kimosva-kivasalva. A kórházi csomag összerakva :)

Sokszor fáradt vagyok, de az nem feltétlen a terhesség miatt, hanem a két másik gyerekem miatt.

A babát eddig mindig nagyobbnak mondták, most majd szerdán megyek megint, kíváncsi vagyok épp mekkora.

Jó babavárást!

2012. szept. 3. 18:29
 5/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sok sikert lányok :) Izgultok egyébként? Ezt leginkább az első babásoktól kérdezem :)
2012. szept. 3. 20:28
 6/20 anonim ***** válasza:

Én október 18-ra vagyok kiírva. Utolsó súlybecslés a 29. héten volt, akkor 1303g-nak becsülték :)

Második baba és ő is kislány lesz. A ruhák mosását és vasalását most tervezem, és lassan beszerzem a kórházi holmikat is. Én sajnos cukros letten, így diétáznom kell, de azon kívül elég jól viselem a terhességet, persze a majdnem 2 éves lányom közben fáraszt, amennyire csak tud :)

2012. szept. 3. 21:32
 7/20 Moncsycsy ***** válasza:
szia. mi okt. 10-re vagyunk kiírva, 29 héten 1451 g volt. kislány lesz első baba és előbbre várjuk. Én izgulok kicsit nem tudom mire is számítsak mindenki mást mond és erre alapozni nem lehet. mindenkinek jó babavárást és egészséges kis csöppséget. 35 hkm
2012. szept. 4. 08:30
 8/20 anonim ***** válasza:

Okt 15

Hiába 3. baba, úgy izgulok, hogy csak na.

Milyen szülésem lesz? Hogy fogadják majd a gyerekeim? Éppen hol leszünk, amikor beindul a szülés? Milyen lesz a kisbaba? Sírós, nyugodt, stb???

Ezernyi kérdés van a fejemben, sokkal-sokkal több, mint amikor az első babámat vártam.

2012. szept. 4. 14:07
 9/20 anonim ***** válasza:
én október 9re vagyok kiírva :) már lassan minden kész. :) Izgulok én is, a baba nemét még mindig nem tudom, ő egy kis kinder tojás meglepetés lesz. Jövőhéten ultrahang, hátha-hátha:)
2012. szept. 4. 15:26
 10/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én október 3-ra vagyok kiíva, első kisfiú babánkat várom. :) Mostanában már alig kapok levegőt, vizesedik a lábam, nehéz minden mozdulat már. Jobban várom,hogy kint legyen, mint magát a szülést.

32 hetesen 2475 gramm volt, jó nagy babára számítunk. :)

2012. szept. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!