Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamák! Hogy vagytok?

34 hetes kismamák! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogy vagytok? Minden készen van a baba fogadására? Izgultok már?

Eddig minden UH-n, de tényleg mindegyiken fejjel lefelé volt a kisfiam, tegnap is mikor voltunk a dokimnál. Ezek szerint a végéig így marad most már? És létezik, hogy mindig fejjel lefelé volt?

Kösziii

34+3hkm

2012. aug. 29. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Az izgulás már megvan, de hogy minden készen állna a baba fogadására az túlzás! Szeretnék még valamit festeni a falára, utána lecsutakolni a kiságyat, pelenkázót, és a babarucikat mosni-vasalni és már a helyükre rakni. Még most veszünk polcokat, tárolókat, azokat beszerezni-összeszerelni, stb. Szóval van itt még teendő :)Amúgy a picúr szerencsére szépen fejlődik, nekem 24. hét környékén látták már a fejét lent, és azóta úgy is van, max a kis testét tekerte meg bennem, de a feje lent maradt már :) MOndják, hogy bármikor bárhova fordulhat még az utolsó pillanatban is, de nem hiszem, hogy ez már változna nálam. Ti, kedves kérdező, hogy álltok a baba fogadásával?

34+5 hkm

2012. aug. 29. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én köszönöm szépen jól vagyok. Ma töltöttem az 35.hetet! Igaz az éjszakák és az alvás nagyon nehezen megy, mert a kisfiam folyton akkor izeg-mozog amikor én aludnék. :)

Izgulni nem izgulok...a szülés miatt sem pedig első babám, de azért kíváncsi leszek hogy mikor dönt úgy az úrfi hogy ki akar jönni! Én igazából az első jelekre vagyok kíváncsi, hogy hogyan és miből veszem majd észre hogy itt az idő! :)

Nekem is fejvégű a fiam már a 18.héttől kezdve...és azóta is úgy van...a gyomromban jár a lába! :D

Üdv, 35.hetes kismama

2012. aug. 29. 12:01
 3/7 A kérdező kommentje:

örömmel hallom, hogy mindenki készülget már nagy lázasan ilyen idősen :)

Akkor ezek szerint nem csak a kisfiam ilyen jó gyerek, hogy fejjel lefelé van :) Engem is mindig megtisztel egy két jól irányzott rúgással :)

Nálunk minden kész, jövőhéten összerakjuk a pelenkázót, belepakolom a ruhákat és a többi cuccot- ezeket múlthéten kimostam és kivasaltam :)

Már csak a kórházi cucc összerakása van hátra, egyébként mindent letudtunk.

Nálunk is első baba, de egyenlőre Én sem izgulok. Próbálok úgy hozzáállni, hogy biztos nem lesz egyszerű menet, de mindent megér :) És alig várom már....

Mikorra vagytok kiírva? És hol szültök majd?

Én október 8-ra, és győri vagyok.

2012. aug. 29. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, a jelekre Én is kíváncsi vagyok. De szerintem első baba ide vagy oda, egyértelműek lesznek a jelek :)

Arra is kíváncsi vagyok, hogy mikor jön :) Ráhúz-e?!

2012. aug. 29. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azért tartok az egésztől: a szüléstől, az utána való kórházi léttől nagyon, és aztán az itthoni "felépülés"-összeszokástól is egy picit.

Én okt.5-re vagyok kiírva, Pesten, Bajcsy-ba szülök, ha minden jól megy :)

2012. aug. 29. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én pár héttel le vagyok maradva ugyan tőletek, de már lázasan készülünk a kistesó fogadására :) Tehát 2. baba lesz nálunk. Egy 3 éves lányunk van akit imádunk és jövőhéten kezdjünk a beszoktatást. Október 22.-re vagyok kiírva elvileg. (lányom ugyan 42. héten jött indításra), kiváncsi vagyok most hogyan alakul, sokkal jobban fájok már most 30. hét óta fejvégű nagyon nyom és 4. napja alig birok mozogni úgy fájnak már a szeméremcsontjaim joslóim vannak szintén 1,5 hete persze ezekkel még végig is vihetem.

Nagyából mi is megvagyunk, kórházi cuccot készítem össze a héten biztos ami biztos :) jövőhét utáni héten megyek dokihoz akkor kiderül hogyan is állunk :)

Könnyű szülést nektek

32+0

2012. aug. 29. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Neked is könnyű szülést, és reméljük ezúttal nem húzol rá :) Az már biztos nagyon idegörlő a végén :)

Én csak 2 dolog miatt izgulok, az egyik, hogy időbe jöjjön és egyértelműek legyenek a jelek :) A másik hogy ne legyen óriás baba :D

2012. aug. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!