28 hetes kismamák! Hogy vagytok, mi van veletek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:59
1/3 anonim válasza:
Szia.én egyre nehezebben birom elviselni a meleget.Babóm is napról-napra nagyobbakat,erőteljesebbeket rúg,általában a gyomromba.Időnként már hányingerem is van a rúgásaitól.Eddig nem igen panaszkodtam,aránylag panaszmentesen viseltem a terhességet,de újabban iszonyatosan fáj a derekam.Mondjuk a pocim is hirtelen nőtt meg,valószinüleg ezért lettek ilyen bajaim.
2/3 anonim válasza:
szia! én igaz most kezdem a 32. hetet, de mi jól vagyunk nagyon!
igaz ágyban már nehezebben megy a forgolódás és olykor reggelente fájdogál alul a hasam.
28. vagy 29.hét óta nem érzek olyan jellegű rúgásokat, amiket korábban, most inkább forgolódásokat, "dudorokat", súrlódásokat meg olykor "hullámzásokat" a hasamban.:)
én eddig 15 kg hízásnál vagyok (170/60,3 ról indultam), a leleteim végig jók voltak. jövőhéten kerülök végre a dokim elé hosszú idő óta (nyaralt, továbbképzésen volt), akkor meg tudom mi a helyzet a méhszájjal. a babókám jól van , őt nézték múlt héten a kötelező uh-n és akkor volt 1650 gr a becsültje, mostanra biztos kb 200 gr hozzá jött.
te hogy vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vizsgálatra és UH-ra. Remélem, minden rendben lesz... A meleget már abszolút nem bírom, a múlt héten rosszul is lettem, sajnos. Keményedni szokott a hasam, főleg este és ez engem nagyon aggaszt, nem tudom, normális-e. A baba rengeteget mozog, de már nekem sem úgy, mint eddig. Folyton dugdossa magát, a hasam szinte állandóan hullámzik :) Már alig várom, hogy időben előrébb legyünk és a karjaimban tarthassam! :)
2012. aug. 21. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!