Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismamák hogy vagytok?

9 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Eddig meg volt az émelygés,hányinger,fáradtság.Tegnap óta mintha eltűntek volna,a cicim érzékenyebb,de már az se annyira,remélem ez nem gond....
2012. aug. 19. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! igaz én még csak köv hét csütörtökön lesz 9 hetes, de gondoltam írok. émelygés nekem is enyhült, meg annyit változott, hogy már inkább este küszködöm vele. fáradtság z megvan, sőt, egyre erősebb! kaptam utrogestant, mert véreztem egyszer, én arra fogom a nagyobb fáradtságot :) a cicim meg már egyáltalán nem fáj! neked húzódik a hasad? olyan, mintha izomláz lenne, vagy mintha rövid lenne ott az izom. múlt éjszaka úgy meghúztam, mintha begörcsölt volna. én ezektől eléggé tartok...

dolgozol még?

2012. aug. 19. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fáradságot és a cicim érzékenységén kívül semmi bajom nincs.
2012. aug. 19. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Csütörtökön voltam 9 hetes, a hányinger már nem olyan vészes, fáradt sem vagyok annyira már. Viszont a cicim fáj és találtam benne egy csomót az fáj nagyon, nagyon félek szerdán megyek a dokihoz, tegnap nem bírtam tovább elmentem az ügyeletre, hogy nyomkodják meg, azt mondták ne izguljak semmi gond nincsen vele....
2012. aug. 19. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Köszi,hogy válaszoltatok:)

Nekem az émelygés,hol elmulik 2 napra és ujra előjön,de van mikor el se mulik.Nagyon rossz:)

A cicim általában estére duzzad meg,de nekem nem nőtt meg amugy,nem kell másik melltartó.

Én még dolgozom,nem tudom meddig fogok még,de eddig még birom,laza melom van,igy nem gáz.

Ti mikor mentek dokihoz?Hány évesek vagytok és hányadik baba?

2012. aug. 20. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! :) e héten csütörtökön megyünk másodszor (az ügyeleti látogatást beszámítva harmadszor) dokihoz. már nagyon izgulok, hogy ismét minden rendben legyen! ez lesz az első babánk, épp ezért mindenért pánikolok :) jah, a párom 24 én meg 23 vagyok :) nálatok? hány évesek vagytok? és mi az a könnyű meló, amit végzel? én sajnos már az 5. héttől táppénzen vagyok, pedig jól jönne még az a kis fizetés :S de a babáért mindent!
2012. aug. 20. 08:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekünk ez a 3.baba:)

A férjem ragaszkodott hozzá,mert nincs közös babánk.

Nagyon nehezen jött össze,már másfél éve vártunk rá,igy én is parás kismama vagyok:)

Jövö héten megyek dokihoz,remélem minden oké lesz vele,már nagyon izgulok.35 vagy a férjem 38:)

Egy sörözöben dolgozom,nem egy nagy forgalmu hely ,igy van időm ücsörögni meg pihengetni,ha épp gyötör a rosszullét:)

A kislányommal a 7-8.hónapig meloztam,most nem tervezem addig,de majd meglátjuk.

2012. aug. 20. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!