Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetes kismamák hogy...

31-32 hetes kismamák hogy vagytok? Keményedések, jóslók, pakolás, készülődés?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma vagyunk 32+5hetesek.

Keményedések vannak, napi 3-4 , de csak pár másodpercig tart...Jóslók... hát első baba, így nem tudom milyenek a jóslok, de szerintem nálam még nem jelentkeztek :)

A szoba teljesen készen van, már csak annyi a dolgom, hogy újra kimossam majd és kivasaljam a ruhákat, ágyneműket, textilpelusokat. Ezen kívül minden megvan és bevetésre vár :)

Ma szereztem be az utolsó dolgokat!

Egyébként jól vagyok, nem vizesedek, a vérnyomásommal is minden rendben, nem híztam semmit és aminek a legjobban örülök, hogy a meleg sem tette be a kaput.

Többször meg kell állnom pihenni, hamarabb elfáradok, van már légszomj, de ezen kívül (kopp-kopp) minden rendben.

És Veled kedves kérdező?

32+5hkm

2012. aug. 17. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egyébként kisfiú lesz, akit a 32hetes UH-n 2200grammnak tippeltek :)
2012. aug. 17. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Kicsit utólag,de írok!

32 hetes vagyok pont ma.Néha bekeményedik a hasam..Jóslóm még nem volt,vagyis nem tapasztaltam...Még nem pakoltam be semmit...De hétfőtől kezdek pakolászni!!!Kimosom a cuccokat hétfőtől,meg stb...Nagyon várom már a baba érkezését,hogy a kezemben tartsam!Nagyon akartuk már ezt a picurkát!

Te kedves kérdező hogy vagy?Üdv.

2012. aug. 18. 07:13
 4/8 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Sziasztok! 33 hetes vagyok, 2 baba. Az előző terhességemmel ellentétben most sok jóslóm van, délután szinte semmi nem tudok csinálni. Olyan mintha megjönne. :(

Egyébként minden oké, más panasz nincs, a pici 2 kiló felett van, nagy baba lesz azt mondták. Ja és ő is fiú. :) MA kezdtem el mosni a ruhákat, mert később ennyi erőm sem lesz mint most, a 1,5 évesem hamar leszívja az energiám. :) Ja és a meleget sem bírom annyira ilyen testalkattal.

Sok sikert mindenkinek!

2012. aug. 18. 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem is már a 2. kisfiam fog megszületni. Sajna nekem is vannak jóslóim, amin eléggé megdöbbentem, (rohantam is a kórházba) mert első babánál ilyet nem tapasztaltam. Kedves utolsó válaszoló, neked milyen sűrűn jön elő? Keményedéseim nincsenek. Nap végére én is jól elfáradok, és megpróbálok most már többet pihenni. Jövő héten mosom ki újra a kisbaba ruhákat, és vasalom ki őket. Gyerekszoba megvan, a bátyójával lesz egy szép szobájuk. Azzal már készen vagyunk, gyönyörűen lett berendezve. Még egy szép sötétítő függöny hiányzik. Szinte mindent örököl a picikém a nagy fiamtól. Pár új bodyt vettem azért, de tudom már, hogy mi a felesleges és mi nem. Mindent eltettem, mert reméltem, hogy még egy fiam lesz.:) Nem vizesedek, viszont nekem terhességi cukrom lett (ami szintén nem volt az elsővel). Ez még több időt von el a pihenésből, mert a diéta miatt, ami 180g, mindent mérnem kell, és napi 6-szor ennem. De nem bánom, csak a kicsikém legyen teljesen egészséges! Ő szépen nő, a 30. héten 1600g-ra saccolták, és a méretei napra pontosan megfelelnek a korának. Nem tudom mekkora baba lesz, ugyanis az első kisfiam 3800g-al született, és előtt 4 nappal az ultrahangon 3000g-ra becsülték. Szóval jó sokat tévedtek, így hát ezt nem lehet alapul venni. A bőröndömet is jövő héten kezdem pakolászni. Annyira izgalmas, és egyáltalán nem érzem, hogy én már rutinos vagyok, mert most is olyan érzésem van, mint az elsővel. A pocim az elsőnél kentem nap, mint nap, és meg is dícsérték, milyen szép a bőröm, és hogy ez genetika, ha nem kentem volna, sem csíkosodna. A hízással egész jól állok, a diétának köszönhetően eddig nem sokat híztam. Nekem a fekvés az ami egyre nehezebb a pocimtól. Amúgy este lefekszem, és mint akit agyon ütöttek, alszom. A babám nem szokott felkelteni, amit furcsállok. A tietek mocorog éjjel? Első gyerekem állandóan felkeltett, de lehet most csak túl fáradt vagyok, fel sem ébredek. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Írjatok, szívesen olvasom.:)

2012. aug. 18. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem mocorog éjjel. Vagyis mikor zuhanyzás után lefekszem, elpihenek akkor még fél óráig helyezkedik- ami már egyre kellemetlenebb :) És mikor éjjel felkelek pisilni, és visszakászálódok az ágyba akkor érzem h felkelt. Vagyis lehet h nem is kelt fel, csak éppen Ő is máshogy helyezkedett... érdekes :)

2012. aug. 18. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha fönt vagyok este, éjjel, én is érzem, hogy mocorog, helyezkedik. Ma hajnalban pl. kétszer csuklott is, alig bírtam visszaaludni.:) De amúgy nagyon jó kisfiú, mert velem együtt alussza végig az éjszakát. Már nekik kialakult az alvás-ébrenlét időszak. Remélem ez így is marad, ha megszületett is.:)
2012. aug. 19. 07:35
 8/8 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! Hálisten 2 napja nem görcsölök, de előtte minden délután 2-től este 5-6-ig rosszul voltam 1 hétig, mintha megjött volna. Be voltam tojva én is rendesen... Tényleg más minden terhesség. Hízni én sem híztam sokat, nem eszek egész nap mint az első terhességnél és kívánós sem vagyok. És persze rohangálok a nagy fiam után.

A baba este alszik, elalvás előtt szokott fészkelődni csak. A nagyobbik fiam alvása elég változó, hol felkel inni 2-3szor, hol egyszer sem. De nem panaszkodom, tudok aludni eleget. Még. :)

2012. aug. 20. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!