Gerincsérvre, erős fájdalmakra (főleg így frontra, ) írna valaki valami jó pakolás félét, gyógyfüvekből, vagy egyébből, bármit, ami nem gyógyszer? Minden megoldás érdekel!
Szia!
Én 39 hetes vagyok és gerincsérves. Érdekes módon nekem a terhesség alatt eddig nem volt különösebb gondom a gerincemmel, pedig számítottam rá...
Azért leírom, hogy nekem eddig mi vált be.
Nálam az úszás és torna működött a legjobban! Eleinte sokszor szedtem non-szteroid gyulladáscsökkentőket, de azok csak ideig-óráig használtak, ráadásul a gyomrom nem bírta.
Pakolást és gyógynövényeket nem próbáltam, viszont létezik egy TENS nevű készülék, ami a sérv mellett kialakuló izomgörcsökre, becsípődésekre nálam nagyon jól bevált.
Most a terhesség alatt szedek homeopátiás szert az ödémáimra, és nálam működik a dolog. Olvastam, hogy gerincbántalmakra is létezik homeopátiás kezelés, persze ehhez el kell menni egy jó szakemberhez, aki alkati szert is ajánl. Úgyhogy, ha nekem a terhesség után visszatérnek a panaszaim, a homeo-t ki fogom próbálni.
Ez is egy lehetőség...
menjen el csontkovácshoz,helyre rakja!!!!!!ha többször is kell menni.
nekem 7 mm-es,az utolsó csigolyán és segített a kovács+mágnesterápia (orvos írta elő!)+aloe verás cuccok minden mennyiségben!!
drága ,de nagyon jó!
A nevükre nem emlékszem,de!én ittam nagy dobozos levet ,foreverről beszélek.várj,megkeresem.megvan!forever freedom-ot ittam,,aloe vera gélt is,felírt doki még forever calcium-ot,ez tabletta,és a legjobb(és legfájdalmasabb) a forever active HA tabletta.
ez utolsó kb. 6ezer volt 1 dobozzal,de!ez használt a legtöbbet,felerősíti a fájdalmat,kb. 2 hétig,utána lesz jó:))))
mindezt az ortopéd főorvosomtól kaptam:)hihetetlen:)
hozzá jártam mágneses kezelésre is.ha megtehetitek próbáljátok ki ezeket,mert tényleg hat!!!a szteroidok illetve nonszteroid gyógyszerek sz..rt se értek,még jó volt a gyógytorna.
remélem segítettem!!!!JOBBULÁST!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!