Mi a megoldás, ha megállapították, hogy a méhnyaknyák megöli a spermákat? Van rá valami gyógyszer?
Figyelt kérdés
Már 2 éve szeretnénk gyereket,egyszer össze is jött,de elhalt.Most vizsgálatokon megyünk keresztül,de azt nem mondták el, hogy erre a problémára mi a megoldás.2009. márc. 2. 15:35
1/4 anonim válasza:
Igaz, hogy a kérdésedre válaszolni nem tudok, de érdekelne, hogy milyen vizsgálat alkalmával derül ki ez a probléma. Én is gyanakszom, mert nekünk sem jön össze a baba, átjárhatóságin voltam, ott minden ok és a férjemnél is.
2/4 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy inszemináció segít ilyen esetkben, vagy lombik, ha az sem..
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám.Nekem inszeminációval sikerült teherbe esnem.De a dokim azt mondta,hogy a méhnyaknyák akár havonta változhat.De mivel én már 30 fölött voltam,ezért az inszeminációt javasolták.De nekem van egy nagyobb gyerkőcöm aki természetes úton fogant!
4/4 anonim válasza:
Meddőségibe járok.A tájékoztatóban olvastam,hogy a megoldás erre az esetekre az inszemináció,vagy a lombik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!