Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hét körüli kismamák hogy...

31 hét körüli kismamák hogy vagytok, mekkora a pocitok?

Figyelt kérdés

Szívesen olvasnám más hasonló korú kismamák érzéseit, gondolatait. Ha van kedvetek írjatok.

Én 31 hetes vagyok, szerintem hatalmas a pocim. 5,5-6 kiló hízásnál tarthatok, elég sokszor keményedik a hasam. Úgy érzem 1-2 héttel hamarabb érkezik majd a bébi mint a kiírt időpont.

2012. aug. 27. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, én 33 hetes vagyok, 3. baba. 14 kilót híztam eddig, nem nagyon látszik, mert magas és vékony vagyok. A hasam 64 centiről eddig 100 centire nőtt. Érdekesség, hogy az első babámat 100 centivel mentem szülni :) Szóval ahhoz képest igen csak nagy a hasam :)

A szülési megérzésekkel nem foglalkozok, mert eddig nem jött be , bármit is éreztem. Most úgy vagyok vele, hogy jön amikor jönni akar, de inkább túlhordásban gondolkodom, hogy ne csalódjak.... (a másodikat túlhordtam, az nagyon rossz volt)

Elkezdtem már összerakni a kórházi csomagot, nagyjából minden ki van mosva, vasalva. Venni már nem igazán kell semmit, csak apróságokat (pl még betétet nekem, de a babának mindene van).

Nagyon várom már, hogy megszülessen :)

Jó babavárást neked is!

2012. aug. 27. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 32 hetes vagyok. 4,5 kg jött fel, de odafigyelek, mert az első babámnál elszaladt velem a ló. Nekem is többször keményedik a pocim,de nem vészes. Én nem adok minden féle érzésekre a szülés időpontjával kapcsolatban, mert a kislányommal mindenki azt mondta, hogy tuti korábban jön, meg én is úgy hittem, aztán 41. héten érkezett segítséggel.
2012. aug. 27. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szombaton leszek 31 hetes. Nagyon jól érzem magam, a pocakom szerintem nem nagy, eddig 7 kg-t híztam.

Keményedéseim nincsenek. A Babóka egyre fájdalmasabban mozog, állandó a vizelési ingerem.

Én nagyon remélem, hogy nem jön hamarabb a kicsi lányunk, mert ha minden jól megy a héten költözünk, és nagyon szanaszét vagyunk, a babaszoba még a holdon van. :((

Ti hogy álltok a babaszobával?

Boldog babavárást.

30+2 hkm

2012. aug. 27. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Nálunk második baba lesz, van már egy 2 éves fiam. Így már mindenünk megvan. :-) A szülés remélem gyorsabb lesz mint az első, már nagyonv

árom, hogy kibújjon a kiscsaj. :-)

2012. aug. 27. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
szia, én a 33. hetet kezdem, nagyon jól vagyunk! éjszaka legalább 2x kell pisilni, persze napközben is már hordozós wc-vel kellene járnom, de erre már vhogy ráálltam nem érdekel...én eddig 16kgot híztam (170/60ról). hasam reggelente szokott kicsit húzódni/fájni nem tudom eldönteni. most 1-2 napja égett 2x a gyomrom, nem volt jó, ittam rá salvust. és újabban azt figyeltem meg, hogy 2-3x volt enyhe mensis összehúzódásom, ilyen csak az elején volt, ill. egyszer a 20-as hetekben a nagy melegben. nagy meleg! a 37fokban kissé bedagat a bokám, de a lehűlésben szerencsére lemegy. a pocakom mos 104,5 cm, régen mértem a hasam, sajna terhesség elején nem, de mindig szép karcsú derekam volt (s-es ruhákat hordtam, s-es illetve xs-es trikókat, max a mellem miatt kellett egy-egy típusból nagyobb). nekem olyan érzésem van, hogy 39.héten jön majd, hát meglátjuk. mindenesetre mindenképp óriási szülinapi ajándék lesz nekem, mert 10.11én leszek 30éves ő pedig okt.19-re van "jósolva".:) lehet a szülinapomat bent töltöm a kórházba ki tudja :)
2012. aug. 28. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!