31 hét körüli kismamák hogy vagytok, mekkora a pocitok?
Szívesen olvasnám más hasonló korú kismamák érzéseit, gondolatait. Ha van kedvetek írjatok.
Én 31 hetes vagyok, szerintem hatalmas a pocim. 5,5-6 kiló hízásnál tarthatok, elég sokszor keményedik a hasam. Úgy érzem 1-2 héttel hamarabb érkezik majd a bébi mint a kiírt időpont.
Szia, én 33 hetes vagyok, 3. baba. 14 kilót híztam eddig, nem nagyon látszik, mert magas és vékony vagyok. A hasam 64 centiről eddig 100 centire nőtt. Érdekesség, hogy az első babámat 100 centivel mentem szülni :) Szóval ahhoz képest igen csak nagy a hasam :)
A szülési megérzésekkel nem foglalkozok, mert eddig nem jött be , bármit is éreztem. Most úgy vagyok vele, hogy jön amikor jönni akar, de inkább túlhordásban gondolkodom, hogy ne csalódjak.... (a másodikat túlhordtam, az nagyon rossz volt)
Elkezdtem már összerakni a kórházi csomagot, nagyjából minden ki van mosva, vasalva. Venni már nem igazán kell semmit, csak apróságokat (pl még betétet nekem, de a babának mindene van).
Nagyon várom már, hogy megszülessen :)
Jó babavárást neked is!
Szia!
Én szombaton leszek 31 hetes. Nagyon jól érzem magam, a pocakom szerintem nem nagy, eddig 7 kg-t híztam.
Keményedéseim nincsenek. A Babóka egyre fájdalmasabban mozog, állandó a vizelési ingerem.
Én nagyon remélem, hogy nem jön hamarabb a kicsi lányunk, mert ha minden jól megy a héten költözünk, és nagyon szanaszét vagyunk, a babaszoba még a holdon van. :((
Ti hogy álltok a babaszobával?
Boldog babavárást.
30+2 hkm
Nálunk második baba lesz, van már egy 2 éves fiam. Így már mindenünk megvan. :-) A szülés remélem gyorsabb lesz mint az első, már nagyonv
árom, hogy kibújjon a kiscsaj. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!