Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák hogy vagytok?

30 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nappali fáradtság és állandó álmosság, éjszaka pedig hosszú órákba telik míg elalszom és visszaalszom. Mit lehet tenni az éjszakai pihentető alvásért, vagy azt már felejtsem el?
2012. aug. 23. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én 29 hetes vagyok,de alig bírok kezdeni magammal valamit,hogy fent bírjak maradni nap közben..:)

Éjszaka bírok aludni,ha Lorácska nem ficánkol a pocakban.

Na meg persze 120 x fel kelek pisilni.Nem hiszem,hogy ez már jobb lesz,szerintem csak rosszabb.Vagy talán csak a nagy meleg miatt van ez,ki tudja!?

2012. aug. 23. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 21 hetes vagyok egy nagyon eleven kis Manókával a pocimban. Most este is 4 órától alig aludtam valamit. Ugyanis az akkori WC járatot követően megébredt a babócánk és onnantól kezdve kisebb-nagyobb szünetekkel hastáncot járt a pocim. A szünetei meg sokszor kevésnek bizonyultak a visszaalváshoz. Ti amúgy ilyenkor mit csináltok, hogy visszaaludjon, és ezzel esélyt kapjatok a tovább alváshoz?

Bocsi, hogy kérdeztem és nem is kimondottan a kérdésedre válaszoltam. De mivel első baba így fogalmam sincs a valós válaszról.

2012. aug. 23. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
en nappal probalok nem aludni, ledolok de nem alszok. igy este siman elalszom. mondjuk amikor fordulok mindig felebredek mert nehez mar,meg kellemetlen is de szerencsere rogton vissza is alszom.
2012. aug. 23. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Csajok! Kitartás mindenkinek :)

Én 34 hetes vagyok, de ha éjszaka felkelek pisilni (kb. 3-4x) akkor a kisfiam is felkel, aki ugyanúgy helyezkedik mint Én, és ez sokszor kényelmetlen.... :)

Én lekopogom egész jól alszom, mondjuk mikor nagyon meleg van akkor egész éjjel megy a klíma úgy el lehet viselni :)

Azért elfáradok elég hamar, és már minden napi rutint szép lassan csinálok meg :) De nem hajt a tatár.

Szerintem semmit nem tudsz tenni h jobban aludj, ha megteheted akkor aludj napközben is!

2012. aug. 23. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

32+3 hetes vagyok, én bizony tudnék aludni, csak a két kint lévő gyerekem nem hagy. Az egyiknek melege van, a másik szomjas, meg mit tudom én mi bajuk van mostanában (egyébként a túl meleg a baj, emiatt alszanak rosszabbul), de minimum 10-szer megyek át hozzájuk, de inkább többször.

Engem nem zavar a meleg, remekül tudnék aludni bármennyit, kár, hogy nem hagynak. Emiatt nappal ki vagyok mint a kutya... Ha így folytatják, zombi leszek.

A pocakbabám hagyna aludni, ő nagyon kis kedves, ha mozog is, azt is finoman csinálja. Annyi, hogy kizárólag bal oldalon tudok feküdni, neki úgy kényelmes (nekem meg mindegy).

2012. aug. 23. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem a macikávét ajánlotta a védőnőm. Mert maláta van benne, és az nyugtató hatású. Mondjuk ki még nem próbáltam, de ha valaki kipróbálja és segít neki, az szóljon!:-)

Üdv, 31 hkm

2012. aug. 24. 06:11
 7/7 anonim ***** válasza:

# 5/6 vagyok, elvileg a hársfa tea is segít az alvásban.

[link]

2012. aug. 24. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!