30 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia!Én 29 hetes vagyok,de alig bírok kezdeni magammal valamit,hogy fent bírjak maradni nap közben..:)
Éjszaka bírok aludni,ha Lorácska nem ficánkol a pocakban.
Na meg persze 120 x fel kelek pisilni.Nem hiszem,hogy ez már jobb lesz,szerintem csak rosszabb.Vagy talán csak a nagy meleg miatt van ez,ki tudja!?
Én 21 hetes vagyok egy nagyon eleven kis Manókával a pocimban. Most este is 4 órától alig aludtam valamit. Ugyanis az akkori WC járatot követően megébredt a babócánk és onnantól kezdve kisebb-nagyobb szünetekkel hastáncot járt a pocim. A szünetei meg sokszor kevésnek bizonyultak a visszaalváshoz. Ti amúgy ilyenkor mit csináltok, hogy visszaaludjon, és ezzel esélyt kapjatok a tovább alváshoz?
Bocsi, hogy kérdeztem és nem is kimondottan a kérdésedre válaszoltam. De mivel első baba így fogalmam sincs a valós válaszról.
Csajok! Kitartás mindenkinek :)
Én 34 hetes vagyok, de ha éjszaka felkelek pisilni (kb. 3-4x) akkor a kisfiam is felkel, aki ugyanúgy helyezkedik mint Én, és ez sokszor kényelmetlen.... :)
Én lekopogom egész jól alszom, mondjuk mikor nagyon meleg van akkor egész éjjel megy a klíma úgy el lehet viselni :)
Azért elfáradok elég hamar, és már minden napi rutint szép lassan csinálok meg :) De nem hajt a tatár.
Szerintem semmit nem tudsz tenni h jobban aludj, ha megteheted akkor aludj napközben is!
32+3 hetes vagyok, én bizony tudnék aludni, csak a két kint lévő gyerekem nem hagy. Az egyiknek melege van, a másik szomjas, meg mit tudom én mi bajuk van mostanában (egyébként a túl meleg a baj, emiatt alszanak rosszabbul), de minimum 10-szer megyek át hozzájuk, de inkább többször.
Engem nem zavar a meleg, remekül tudnék aludni bármennyit, kár, hogy nem hagynak. Emiatt nappal ki vagyok mint a kutya... Ha így folytatják, zombi leszek.
A pocakbabám hagyna aludni, ő nagyon kis kedves, ha mozog is, azt is finoman csinálja. Annyi, hogy kizárólag bal oldalon tudok feküdni, neki úgy kényelmes (nekem meg mindegy).
Sziasztok! Nekem a macikávét ajánlotta a védőnőm. Mert maláta van benne, és az nyugtató hatású. Mondjuk ki még nem próbáltam, de ha valaki kipróbálja és segít neki, az szóljon!:-)
Üdv, 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!