Valaki kérem segitsen! Hogyan tudnám csökkenteni az erős terhességi tüneteimet?
neked nem is lesz ettől az embertől soha gyereked
ezzel te is tisztában vagy.
csak éppen az abortusz járhat olyan következményekkel is akár hogy a büdös életben többé nem lehet babád, mert meddővé tehet..
örök életedre bánnád.
vagy a baba vagy a párod.. melyik a fontosabb?
te dolgozol?
szerintem jobb ha ebből a kapcsolatból kisétálsz különben boldogtalan leszel ..
bár ha nem dolgozol akkor nem tudod magad fenntartani..
előző vagyok szintén.
egyébként egyidősek vagyunk én is 26 éves vagyok, leszek nemsoká,igaz nekem már van egy 2 éves kislányom és most 8 hónapos kismama vagyok.
és imádjuk egymást a férjemmel de ha kényszerített volna hogy elvetessem odébb állhatott volna egy gyerek nemzése 2 emberből áll.könnyű elvetetni.
meg mi az már hogy nem mehetsz el? sakkban tart?
simán azt mondom lesétálok a boltba előtte sutyiban összepakolok és go..
csak úgy tűnik tényleg tőle függsz, hiszen ő tart el
nincs hova menned? szüleid? mégis csak a lányuk vagy.
testvér? barátnő,?
nem megoldható hogy elmenj dolgozni?
tuti hogy el kell vetetned ezt a babát???
a szüleimhez költözhetek ha nagyon akarok,de csak ugy ha már van munkám,ez kikötés náluk.most holnap délután kiderül valami,függöben van nekem egy elég jó állás. ha össze is jön viszont akkor is csak pár holnap egyenlőre, igy irjuk mega szerződést,de ez már több a semminél.Csak hát annyi,hogyha a szüleimhez költözöm,oda a kisbaba nem kell nekik majd.sőt ha megtudják,hogy terhes vagyok nem is engedenek haza.bonyolult,ők ilyenek.:(
Tudom,hogy lépnem kell.Csak nagyon nehéz.Sok hozzám hasonló korú ismerősöm már a második babáját várja,nekem meg ha igy halad soha többé nem lesz gyermekem.Új életet kell kezdenem, csak rohadt nehéz úgy,hogy tudja az ember hogy nem is szeretik.:'(
most értem ide, le kellett fektetnem a lányomat.
mindenképp írok neked üzit és beszélgetünk !
ne csüggedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!