Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki kérem segitsen! Hogyan...

Valaki kérem segitsen! Hogyan tudnám csökkenteni az erős terhességi tüneteimet?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de a párom nem akarja,hogy vállaljuk a babát.Már jó pár éjszakát végig sírtam.Jövö éten megyek csak abortuszra,de nagyon-nagyon roszúl vagyok.Napi két-háromszor is hányok!És a hasamban folyamatos émelygés van,szinte mintha forogna belül a gyomrom vagy nem is tudom hogyan nevezzem.van bármi módszer ami csökkentené a tüneteket?Nem szeretnék rosszaló megjegyzéseket hallani, elég bajom van így is.Csak segitséget szeretnék kérni,bár nem tudom,hogy hogy ezen lehet e segiteni.:(
2012. aug. 28. 11:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

neked nem is lesz ettől az embertől soha gyereked

ezzel te is tisztában vagy.

csak éppen az abortusz járhat olyan következményekkel is akár hogy a büdös életben többé nem lehet babád, mert meddővé tehet..

örök életedre bánnád.

vagy a baba vagy a párod.. melyik a fontosabb?

te dolgozol?

2012. aug. 28. 17:16
 32/45 A kérdező kommentje:
ebben nagy igazság van,hogy nem lesz tőlle sosem gyerekem. és ezek után nem is szeretnék tőlle majd én sem. nem, nem dolgozom.
2012. aug. 28. 19:35
 33/45 anonim ***** válasza:
67%

szerintem jobb ha ebből a kapcsolatból kisétálsz különben boldogtalan leszel ..

bár ha nem dolgozol akkor nem tudod magad fenntartani..

2012. aug. 28. 19:39
 34/45 A kérdező kommentje:
igen ,én is úgy érzem,hogy be kll fejezniés mondtam is neki,de ő mondta,hogy en,meg hogy gondoltam,meg már viccesre vette a dolgot,hogy majd akkro tesz ellene, lekötöz,stb.de ha menni akarok azt ugysem ő fogja eldönteni.csak enhéz.azt hittem végre lesz aki igazán szeret talán...:(
2012. aug. 28. 19:43
 35/45 A kérdező kommentje:
bocs,hogy összekevertem a betüket
2012. aug. 28. 19:43
 36/45 anonim ***** válasza:

előző vagyok szintén.

egyébként egyidősek vagyunk én is 26 éves vagyok, leszek nemsoká,igaz nekem már van egy 2 éves kislányom és most 8 hónapos kismama vagyok.

és imádjuk egymást a férjemmel de ha kényszerített volna hogy elvetessem odébb állhatott volna egy gyerek nemzése 2 emberből áll.könnyű elvetetni.

meg mi az már hogy nem mehetsz el? sakkban tart?

simán azt mondom lesétálok a boltba előtte sutyiban összepakolok és go..

csak úgy tűnik tényleg tőle függsz, hiszen ő tart el

nincs hova menned? szüleid? mégis csak a lányuk vagy.

testvér? barátnő,?

nem megoldható hogy elmenj dolgozni?

tuti hogy el kell vetetned ezt a babát???

2012. aug. 28. 20:00
 37/45 A kérdező kommentje:

a szüleimhez költözhetek ha nagyon akarok,de csak ugy ha már van munkám,ez kikötés náluk.most holnap délután kiderül valami,függöben van nekem egy elég jó állás. ha össze is jön viszont akkor is csak pár holnap egyenlőre, igy irjuk mega szerződést,de ez már több a semminél.Csak hát annyi,hogyha a szüleimhez költözöm,oda a kisbaba nem kell nekik majd.sőt ha megtudják,hogy terhes vagyok nem is engedenek haza.bonyolult,ők ilyenek.:(

Tudom,hogy lépnem kell.Csak nagyon nehéz.Sok hozzám hasonló korú ismerősöm már a második babáját várja,nekem meg ha igy halad soha többé nem lesz gyermekem.Új életet kell kezdenem, csak rohadt nehéz úgy,hogy tudja az ember hogy nem is szeretik.:'(

2012. aug. 28. 20:07
 38/45 A kérdező kommentje:
senkivel nem tudok erről beszélni.mert nem nagyon reklámoznám ezt az ismerőseim között,ha gondolod,holnap irj üzenetet ha van kedved beszélgetni.:(
2012. aug. 28. 20:09
 39/45 anonim ***** válasza:

most értem ide, le kellett fektetnem a lányomat.

mindenképp írok neked üzit és beszélgetünk !

ne csüggedj

2012. aug. 28. 20:42
 40/45 anonim ***** válasza:
TUDOD MIT 26 ÉS 36 ÉVESEN HA NINCS ANNYI ESZETEK HOGY MEGFELELÖ MODON VÉDEKEZZETEK AKKOR NAGYON SAJNÁLOM! ha ettöl jobban érzed magad ÖLD MEG NYUGODTAN A GYEREKED CSINÁLD MEG AZT A K*B*SZ*TT ABORTUSZT A TE ÉLETED TE FOGOD MEGBÁNNI, ha csak azért irtál ide hogy sajnáltasd mgada NEM FOG SIKERÜLNI ÉN LEGALÁBBIS NEM FOGLAK SAJNÁLNI mert ha 15 lennél talán megérteném de érett felnöttek vagytok szóval hadjuk a hülye dumát! És ha nem akartok gyerket NE BA**ATOK GUMI NÉLKÜL! Több esze van egy 15 évesnek mint neked már bocsi de még az elején sajnáltalak és probáltalak megérteni de a válaszaid alapján NEM LEHET MEGÉRTENI tégy amit akarsz és NE SAJNÁLTASD MAGAD FELDOLGOZNI AZ ABORTUSZT MEG LEHET NEKED KÖNNYÜ LESZ HISZEN KEGYETLENNEK TÜNSZ! MINDENKI ELSZÁMOL MAJD A LELKIISMERETÉVEL1 azért nem nézed meg az abortuszról szoló videót mert GYÁVA VAGY! SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK (illetek egymáshoz a pároddal LEGJOBB ÉS LEGPÉLDÁSABB SZÜLÖK ÉS FELNÖTTEK VAGYTOK) gratula
2012. aug. 29. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!