Erős a testszőrzetet hogy lehet csökkenteni?
Figyelt kérdés
Ápolt, igényes nő vagyok, viszont az erős testszőrzetem nagyon aggaszt, 13 éves korom óta kínlódom vele. Epilátorom van, de egy hét múlva újra kinő, sokszor kipattogzik, ráadásul nagyon sötét, és vastag a szőr.
Sajnos nincs pénzem végleges szőrtelenítésre, a nőgyógyászom nem nyitott a hormonkezelésre, a gyantázás ugyan olyan eredménnyel járt, mint az epilálás.
2010. júl. 28. 15:37
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam, a címben nincs "a"!
2010. júl. 28. 15:38
2/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy! A barátnőmnél ugyanaz a helyzet mint nálad és ő már sokféle szőrnövekedés gátló csodaszert kipróbált nulla eredménnyel.Ő más okból ugyan,de kapott hormonkezelést,minek hatására csökkent ugyan a szőrösödés,de csak olyan helyeken mint a melle között,vagy a köldök fölötti rész,ahol amúgy sem volt olyan erős.Ahol viszont nagyon erős volt a szőr ott ugyanolyan maradt,talán picit lassabban nőtt,de a kezelés végétől pár hónap múlva minden visszaállt a régibe.Ő már nem is kinlódik epilálással,gyantázással,egyszerűen csak borotválja.
3/5 anonim válasza:
Talán szőrtelenítő krém,aztán ugyanúgy epilálás vagy gyanta...Nincs más ötletem,lézeres kezelések vannak még...Vagy marad a borotva..:/
4/5 anonim válasza:
pedig egyik barátnőm pont ilyen típus, és a végleges szőrtelenítés a megoldás. Próbálj meg gyűjteni rá, vagy plusz munkát vállalni, mert megéri. Nem kell amúgy mindenhol egyszerre és úgy a költségei is megoszlanak, lehet úgy, hogy egyszer a hónapjakat, egyszer a belső combot...stb. Apránként...
5/5 anonim válasza:
Egyébként amennyit egy év alatt gyantázásra költesz, abból kijön a végleges is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!