Valaki kérem segitsen! Hogyan tudnám csökkenteni az erős terhességi tüneteimet?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de a párom nem akarja,hogy vállaljuk a babát.Már jó pár éjszakát végig sírtam.Jövö éten megyek csak abortuszra,de nagyon-nagyon roszúl vagyok.Napi két-háromszor is hányok!És a hasamban folyamatos émelygés van,szinte mintha forogna belül a gyomrom vagy nem is tudom hogyan nevezzem.van bármi módszer ami csökkentené a tüneteket?Nem szeretnék rosszaló megjegyzéseket hallani, elég bajom van így is.Csak segitséget szeretnék kérni,bár nem tudom,hogy hogy ezen lehet e segiteni.:(2012. aug. 28. 11:06
21/45 A kérdező kommentje:
én 26 vagyok ő pedig 36 és egy éve élünk együtt.
2012. aug. 28. 12:00
22/45 anonim válasza:
És mégis mikor akar gyereket, ha nem 36 évesen? Igaza van, mondd csak meg neki, nyugdíjasként élmény lesz gyereket nevelni!
23/45 A kérdező kommentje:
van már egy 7 éves lányak,akit nem ő nevel, de nem is a kislány anyja hanem, a nagymama.(szóval ilyen jó szülök)Nekem pedig egy 6 éves fiam van, de érte pedig most pereskedek majd egy éve már az apjával. ez elég bonyolult. jelenleg nem az én háztartásomban vana fiam, de nem z én hibámból.ezt bonyolúlt lenne leirni.
2012. aug. 28. 12:07
24/45 anonim válasza:
NE HARAGUDJ TE EBBEN A KORBAN NEM FOGHATJÁTOK ARRA AZ ABORTUSZT HOGY NINCS PÉNZ ÉS FIATALOK VAGYTOK; MERT ÉRETT FELNÖTTEK VAGYTOK ÉS MI ÉN "! A FÉRJEM "§ VAGYUNK ÉS BOLDOGAN VÁRJUK A BABÁT; UGYHOGY CSAK ANNYIT TENNÉK HOZZÁ NÉZD MEG A VIDEOT http://www.youtube.com/watch?v=g-WpLic8qys ÉS GONDOLD ÁT! én többet nem is irok elég volt hogy leirtad hány évesek vagytok de föleg a párod egy 36 éves érett féfi nem igy kellene gondolkozzon! Ez a gondolkodás 17-23 évesekre vonatkozik talán de nem rátok! Ne haragudj de ha abortusz választasz akkor nem tudlak sem sajnálni sem megértzeni! Bocsi de ezt nem lehet megérteni! remélem jól dontesz!
25/45 A kérdező kommentje:
nem fogok abortusrol szólo videokat nézni.nem!nem is kell,hogy bárki megértsen,amig nem jár az én cipőmben.bár enm is kivánom senkinek.annak értelme nincs hogy anyaotthonba vagy nemtudom hová megyek el és szülöm meg a gyereket.a semmiből tényleg nem lehet eltartani.:(
2012. aug. 28. 12:10
26/45 anonim válasza:
Miért olyan bunkók egyesek, hogy nem értik meg hogy nem akarják a babát????Most mit kell itt jönni azzal, hogy gyilkosság, meg ilyenek?Ennyi erővel aki fogamzásgátlót szed, az is gyilkos? Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy elveteti vagy sem, nem ez volt a kérdés!!!
Kedves kérdező, sajnos nem igazán van "gyógymód" a rosszullétekre. Próbálj meg kekszet, pirítóst, főtt krumplit enni. Valakinek a szénsavas üdítő is segít. Nekem ideig óráig a salvus víz (gyógyszertárban lehet kapni) enyhítette a tüneteket!
39 hkm
27/45 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. aug. 28. 13:39
28/45 anonim válasza:
pontosabban az apuka nem akarja.,
nem kellett volna megcsinálni,
bár érdekes hogy 36 évesen nem jutott el egy olyan anyagi szintre hogy családot alapítson???
29/45 A kérdező kommentje:
de mint irtam,sokmindent szeretne venni mostanában ami nem két fillér.hanem elég komoly pénzekbe kerül.de gyerekre nincs pénze.:(
2012. aug. 28. 16:15
30/45 anonim válasza:
Megtaláltátok egymást! Sok boldogságot ehhez a férfihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!