Novemberben szülő kismamik hogy vagytok? Sokat vásároltatok már? Hogy bírjátok a várakozást? Jó lenne tartani a kapcsolatot szülésig! Kiváncsi vagyok a változásokra! Hány kg nál tartotok?
Sziasztok! Olvaslak Benneteket, bár én december 10-re vagyok kiírva.
Én mindent kimostam, így még azt a szív alakú kislány babával varrt díszpárnát is, amit majd csak egy év múlva adhatok oda neki, addig legfeljebb csak megmutathatom, vagy mellette ülve/fekve adhatok a keze ügyébe. Ugyanígy a plüss játékokat is. Én folyékony Biopon Colorral mosok, és egy kevés öblítővel. Színfogó kendővel egyben tudok mosni mindent. (Nálunk Szombathely van egy bolt, ahol nagyon-nagyon olcsó a vegyiáru, így ezeket az ún. luxuscikkeket is megengedhetjük, mert elérhetővé teszik.)
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy kezd ismét fellendülni ez az oldal.
:-)
Én jövő hét kedden megyek az első NST-re, akkor már 36 h + 2 n lesz a babánk. Aztán hozzálátok a kis ruhácskák mosásához és a babakocsi súrolásához. Most kaptuk vissza, elég ramaty állapotban van.
Sziasztok!
Én most pénteken megyek UH-ra,már alig várom.
Jövőhéten kezdem kimosni a babaruhákat,nem szeretek vasalni,de szerintem ezt élvezni fogom :)
A 30 heti UH 1280 grammra tippelték a babát,szerintetek az kicsi?
33+4 hkm
Hát újra írok (fogalmam sincs, mikor írtam, hanyadikként)
Nov. 12-re vagyok kiírva, 32. héten elkezdett nyílni a méhszájam, megrövidült a méhnyak, kórházban feküdtem egy hétig koraszülés veszélye miatt. Most itthon vagyunk, minden készen áll, várjuk a picikénk érkezését! Már voltam 2x NST-n, jövőhéten NST, UH, áramlásvizsgálat. A kislányom a 33. héten (ami alapján hazaengedtek a kórházból) 2500 gr volt. Nagyon várom az UH-t, kíváncsi vagyok, most mennyi lehet, de a pocakom már jó nagy, nehéz is, a kis Manónk pedig hihetetlenül erőseket rúg (sokszor fáj nagyon).
De a legjobban mégis azt várom már, hogy megszülessen, hogy láthassam, hogy megfoghassam, hogy érezzem a picike testét. Félek a szüléstől, de várom azt a napot!
Fúúú, nagyon közel vagyunk már a finish-hez! :)
36+4 hkm
Sziasztok!
Mi is nov. 12-re várjuk a babát. Már kimostam a kis ruhácskáit, csak még ki kell választanom hogy miben fogjuk hazahozni. :-)
Tegnap a férjemnek is elkezdtem összeállítani a listát "tennivalók amíg a kórházban leszek" címmel. Majd kiteszem a hűtő ajtajára ha indulunk.
Ti fogtok babanaplót készíteni? Én már vettem is egy nagyon cuki kék színűt, alig várom hogy elkezdhessem kitölteni. A kislányomnak annak idején nem csináltam, most próbálom ezt a mulasztást bepótolni, de így utólag sokkal nehezebb visszaemlékezni a dolgokra.
Én tegnap voltam UH-on nekem 97mm a bpd, és 70mm az fl. Kicsit be is vagyok tojva, hogyha még négy hétig bent lesz, akkor mekkora feje lesz? :D Súlyt nem mondanak nálunk, de azért már jó kis súlyban van, ahogy érzem...jövőhét vége felé szeretnék szülni....annyira várom már, hogy lássam, fogjam, pusziljam...
36+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!