Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberben szülő kismamik...

Gottacska kérdése:

Novemberben szülő kismamik hogy vagytok? Sokat vásároltatok már? Hogy bírjátok a várakozást? Jó lenne tartani a kapcsolatot szülésig! Kiváncsi vagyok a változásokra! Hány kg nál tartotok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Olvaslak Benneteket, bár én december 10-re vagyok kiírva.

Én mindent kimostam, így még azt a szív alakú kislány babával varrt díszpárnát is, amit majd csak egy év múlva adhatok oda neki, addig legfeljebb csak megmutathatom, vagy mellette ülve/fekve adhatok a keze ügyébe. Ugyanígy a plüss játékokat is. Én folyékony Biopon Colorral mosok, és egy kevés öblítővel. Színfogó kendővel egyben tudok mosni mindent. (Nálunk Szombathely van egy bolt, ahol nagyon-nagyon olcsó a vegyiáru, így ezeket az ún. luxuscikkeket is megengedhetjük, mert elérhetővé teszik.)

2012. okt. 10. 09:30
 42/57 anonim ***** válasza:
26: Nekem 29 hetesen 1640 gramm volt egy kétperces kórházi UH-n. De jövő szerdán megyek a 32 hetes nagy UH-ra a saját orvosomhoz, inkább az ő értékét fogom elfogadni, ő 45 percig nézegeti a picilányt, és nem úgy, hogy közli az elején, hogy siessünk, kismama, mert már nem itt kéne lennem....
2012. okt. 10. 09:33
 43/57 A kérdező kommentje:
Akkor már mindenki nagyon fel van készülve :) csak győzzük kivárni :) És megmondanátok nekem hogy az utolsó ultrahang mikor volt és hogy mekkora babát jósóltak belőle? Nekem most volt! És csak annyit tudtam meg hogy a Bpd.92mm Fl. 76mm 2 fokban érett a lepény és 1110 a méhszáj és nem tudom mire számítsak!
2012. okt. 10. 10:10
 44/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy kezd ismét fellendülni ez az oldal.

:-)

Én jövő hét kedden megyek az első NST-re, akkor már 36 h + 2 n lesz a babánk. Aztán hozzálátok a kis ruhácskák mosásához és a babakocsi súrolásához. Most kaptuk vissza, elég ramaty állapotban van.

2012. okt. 10. 14:01
 45/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én most pénteken megyek UH-ra,már alig várom.

Jövőhéten kezdem kimosni a babaruhákat,nem szeretek vasalni,de szerintem ezt élvezni fogom :)

A 30 heti UH 1280 grammra tippelték a babát,szerintetek az kicsi?

33+4 hkm

2012. okt. 10. 15:24
 46/57 A kérdező kommentje:
Szerintem ez pont ideális :) de ezek a becslések tévedhetnek! kedves ismerősömnek is ennyire becsülték 30 hetesen és 36. héten született 2750 grammal! szerintem ez ideális ahhoz képest hogy hamarabb érkezett ! Nyugi
2012. okt. 11. 05:09
 47/57 A kérdező kommentje:
még mindenki 2:1 ben van? Én már nagyon várom :) MI volt ctg -n?
2012. okt. 19. 10:00
 48/57 anonim ***** válasza:

Hát újra írok (fogalmam sincs, mikor írtam, hanyadikként)

Nov. 12-re vagyok kiírva, 32. héten elkezdett nyílni a méhszájam, megrövidült a méhnyak, kórházban feküdtem egy hétig koraszülés veszélye miatt. Most itthon vagyunk, minden készen áll, várjuk a picikénk érkezését! Már voltam 2x NST-n, jövőhéten NST, UH, áramlásvizsgálat. A kislányom a 33. héten (ami alapján hazaengedtek a kórházból) 2500 gr volt. Nagyon várom az UH-t, kíváncsi vagyok, most mennyi lehet, de a pocakom már jó nagy, nehéz is, a kis Manónk pedig hihetetlenül erőseket rúg (sokszor fáj nagyon).

De a legjobban mégis azt várom már, hogy megszülessen, hogy láthassam, hogy megfoghassam, hogy érezzem a picike testét. Félek a szüléstől, de várom azt a napot!

Fúúú, nagyon közel vagyunk már a finish-hez! :)

36+4 hkm

2012. okt. 19. 10:42
 49/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is nov. 12-re várjuk a babát. Már kimostam a kis ruhácskáit, csak még ki kell választanom hogy miben fogjuk hazahozni. :-)

Tegnap a férjemnek is elkezdtem összeállítani a listát "tennivalók amíg a kórházban leszek" címmel. Majd kiteszem a hűtő ajtajára ha indulunk.

Ti fogtok babanaplót készíteni? Én már vettem is egy nagyon cuki kék színűt, alig várom hogy elkezdhessem kitölteni. A kislányomnak annak idején nem csináltam, most próbálom ezt a mulasztást bepótolni, de így utólag sokkal nehezebb visszaemlékezni a dolgokra.

2012. okt. 19. 13:52
 50/57 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam UH-on nekem 97mm a bpd, és 70mm az fl. Kicsit be is vagyok tojva, hogyha még négy hétig bent lesz, akkor mekkora feje lesz? :D Súlyt nem mondanak nálunk, de azért már jó kis súlyban van, ahogy érzem...jövőhét vége felé szeretnék szülni....annyira várom már, hogy lássam, fogjam, pusziljam...

36+1 hkm

2012. okt. 19. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!