Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberben szülő kismamik...

Gottacska kérdése:

Novemberben szülő kismamik hogy vagytok? Sokat vásároltatok már? Hogy bírjátok a várakozást? Jó lenne tartani a kapcsolatot szülésig! Kiváncsi vagyok a változásokra! Hány kg nál tartotok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
09:03 as válaszoló! mindenki válaszolhat ám akérdésekre:) nem csak egy szemény felé irányul sztem a (tudod e már a nevét)(apás szülés lesz)és stb.. kérdés :)Tehát neked mi lesz a neve? apás lesz ? Féltek?
2012. aug. 31. 09:39
 22/57 anonim ***** válasza:

Nos akkor kinek mi lesz a neve?:)

17-es,neked nincs szorulásod a vas szedésétől?Én is vérszegény vagyok,nekem is szednem kell valami folgammát,de nekem van egy kis szorulásom.

És sok mindent kaptok kölcsön vagy vesztek inkább cuccokat?Mert mi még nem kaptunk semmit.

2012. aug. 31. 11:06
 23/57 anonim ***** válasza:
Ja igen,milyen babakocsit vesztek vagy vettetek?Be is linkelitek ha van fent a neten?Én még nem tudom.
2012. aug. 31. 11:08
 24/57 anonim ***** válasza:

22-es

Nincs szorulásom szerencsére,de már vagy 5 doboznyit be szedtem és csökkent a vas szintem :S

Most valami szirupal próbálkozom itt olvastam róla,remélem az segít majd.

Hát nekünk nagyon sok minden meg van testvérektől,barátoktól stb...

Amit venni kell az a cumisüveg,cumi,textil pelenka és még apróság,és ami nekem kell majd a korházba.

A pocaklakó neve pedig Laura lesz :)

És a Tiédnek?

2012. aug. 31. 11:24
 25/57 A kérdező kommentje:
[link] nekünk ilyen a babakocsink de már itt nem lehet kapni! Nekem is van szorulásom nem is kicsit de a Mira víz nagyon sokat segít! Semmit nem kaptunk de nem is számítunk rá nem igazán van a család olyan helyzetbe hogy még segíteni is tudjon! Miben tervezitek hazahozni a kicsit?
2012. aug. 31. 19:34
 26/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nektek milyen súlyúra saccolták a babátokat 29-30 hetesen? Bocsi, hogy így "betolakodok"... :)

2012. szept. 2. 06:39
 27/57 anonim ***** válasza:

A Laura is jó név.Az enyém vagy Bogi vagy Csenge.

Jó kis kocsi,nekem még mindig semmi ötlet.

Ma hoztam egy zsáknyi babaruhát el tesóméktól.:)

Hu nekem még nem saccolták a súlyát,még nem járok ott.:) Neked mennyit mondtak?

2012. szept. 2. 16:57
 28/57 anonim ***** válasza:
1400g (+,- 10dkg) :) Milyen ruhácskákat fogtok bevinni a kórházba?Úgy értem miben viszitek haza a picit?
2012. szept. 3. 07:19
 29/57 anonim ***** válasza:
Én egy ujjatlan rózsaszín rugit,fehér hosszú ujjú bodyt,hozzá ilyen kis gombolós rózsaszín pulcsiféleség,meg hozzá ilyen kis megkötős sapi szintén rózsaszín.Te?
2012. szept. 3. 11:43
 30/57 anonim ***** válasza:

Én egy hosszú ujjú vékony badyt,rá pántos plüss rugi vékony kardigán és vastagabb sapi,és bele az overálba,minden fehér.De meglássuk azért milyen idő lesz még addig.

25 hetesen volt 750 gramm,legközelebb 30 hetesen megyek UH-ra.

Ti mikor kezditek el kimosni és vasalni a rucikat a babának?

28 hkm

2012. szept. 3. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!