Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberben szülő kismamik...

Gottacska kérdése:

Novemberben szülő kismamik hogy vagytok? Sokat vásároltatok már? Hogy bírjátok a várakozást? Jó lenne tartani a kapcsolatot szülésig! Kiváncsi vagyok a változásokra! Hány kg nál tartotok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem mondanak semmit a súlyáról és ezt nem is értem! Én rózsaszín rugiban, alá hosszú ujjú body, kókuszpólya és babahordozó+ kissapi :)! Nem tudom hogy mikor kezdjem el vasalni, mosni! Azt szeretném hogy friss legyen de mégse legyek elkésve! és ti?
2012. szept. 3. 12:41
 32/57 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a dokitól a súlyát,akkor se mondja meg?

Hát itt azt olvastam hogy a 35 héten lehet kezdeni,mosni vasalni a ruhákat,én is azt szeretném hogy friss legyen.

Addig várok vele,pedig már úgy csinálnám :)

2012. szept. 3. 13:04
 33/57 anonim ***** válasza:
Nekünk 4d-n tippalték meg a súlyát.Én azt nem tudom, hogy miben hozzam haza, mennyire kell meleg cucc... meg ilyenek.Mosni még nem kezdek el, mer tényleg nem lesz friss.Viszont azt sem szeretném, hogy kifussak az időből.Bár nekünk még nincs készen a kis helye.De már nagyon várom.
2012. szept. 3. 18:05
 34/57 A kérdező kommentje:
Nem mondja meg mert nem szerinte ezek a becslések még pontatlanok! :S (hát lehet igaza van) Nekünk sincs még a helyén az ágy meg a dolgai de mostmár majd megvesszük a baldachint és megcsináljuk! MAjd ha kész lesztek vele tehetnétek fel képet :)
2012. szept. 4. 08:36
 35/57 anonim ***** válasza:

Az ágyneműjét ki kell mosni,meg a baldachint?Mert félek hogy összecsomósodik a mosógépben.A plüss rugikat hogy fogjátok kimosni hogy ugyanolyan puha maradjon?Mivel fogtok amúgy majd mosni?Saját mosóporral vagy babáknak valóval?

Én most megyek pénteken 4D-re alig várom! :)

2012. szept. 4. 10:29
 36/57 anonim ***** válasza:

Ha sikerül,és nem kapkodva megyek szülni,akkor én teszek fel képet az ágyról :)

Szerintem az ágyneműt is ki kell mosni,de ez csak én véleményem.

A plüss rugikat,kifordítva kell mosni,40 fokon,vagyis én így fogom.

Ariel gél kapszulával mosok majd,öblítőt nem teszek.

A 4D az nagyon szuper :),mi hamar voltunk 18 hetesen sajna muszáj volt,én is későbbre terveztem.

Jó szórakozást nektek,majd akkor tehetsz fel képet a babádról :)

2012. szept. 4. 10:48
 37/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Ma voltam a 32. heti ultrahangon. A baba súlyát 2200 gr-ra kalkulálták, azt mondták ez ilyen idősen megfelelő érték. :-) Holnap a dokihoz és a védőnőhöz megyek a szokásos havi ellenőrzésre. Remélem ott is mindent rendben találnak majd!

A hétvégén voltam bababörzén (Nyíregyháza), annyi édes kis ruhácskát láttam, hogy teljesen elcsábultam tőlük: szerintem sikerült a szükséges ruhamennyiségnél jóval többet beszereznem... Ugye nem csak én vagyok ezzel így?

Nektek torokfájásra mi vált be terhesen? Hétvégén valami hideget ihattam és reggel borzasztó torokfájásra ébredtem. Gyógyszer szedni nem igazán akarok, valami jó kis házi praktika kellene. Mit tanácsoltok?

2012. szept. 17. 13:46
 38/57 Eszter858585 ***** válasza:
Dokidnak igaza van akar +/- 1 kilot is tevedhetnek, amikor a baba ilyen nagy, az ultrahang mar nem pontos!
2012. okt. 7. 16:40
 39/57 A kérdező kommentje:
Na mi újság veletek??, Szoljatok ám ha baba lesz ? Voltatok már Nst vagy ctg-n
2012. okt. 9. 12:59
 40/57 anonim ***** válasza:

Én már nagyon izgatott vagyok...annyira várom :)

Csütörtökön megyek az első NST-re, de két hete járok flowmetriára, mert már 32 hetesen II.fokban érett lepényem volt, ezért figyelemmel kíséri az orvosom, hogy ellátja-e a babát.Én azt szeretném, hogy ha betöltöm a 37.hetet, akkor kibújjon...na de majd ő eldönti. :)

34+4 hkm

2012. okt. 9. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!