Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismama vagyok! A...

Gottacska kérdése:

30 hetes kismama vagyok! A mellem a hasam a combom a fenekem mindenem elezdett csíkosodni! A végéig ez szaporodni fog? Mit tegyek hogy megállítsam? Utána mennyire tünik el?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szaporodni fog. Nem kented eddig?

Ha megszültél, halványodni fog, és hidd el, nem fog érdekelni, megéri, ez legyen a legnagyobb bajod!!

Szerintem ez tiszta genetika, de kenegesd, az még segíthet.

2012. aug. 17. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
ezekszerint sokat hiztal a combodra fenekedre is. a hirtelen nagy hizastol jonnek elo a csikok, na meg ugye genetika is. megallitani nem nagyon tudod max probalsz kevesebbet hizni (nem azt mondom hogy fogyokurazz!! meg mielott valaki felreerti) mozoj egy kicsit tobbet es talan kevesebb szenhidrat.
2012. aug. 17. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
De hülyeség...Én nem hiztam a terhesség előttihez képest csak 2kg-t,mégis csikosodik az oldalam meg a combom is...Tehát nem csak a sokat hízók csíkosodnak...33hkm
2012. aug. 17. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 9 kilót híztam eddig! de soha nem volt egy kis csíkom se! hát majd most bepotolom ! komolyan érzem ahogy reped a hasam !!! minden este vastagon babaolajjal kenem (kentem) és reggel baba testápolóval! biztosan olyan leszek mint a térkép!
2012. aug. 17. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
azert gondolom hogy nem csak genetika, mivel en tinikoromban hiztam sokat viszonylag hamar es csikos lett a combom mellem. aztan utana lefogytam. most terhes vagyok es eddig nem jottek ki rajtam a csikok egyaltalan pedig mar 8 kilot hiztam. igaz szepen lassan, egyenletesen es csak hasra.tehat genetikailag en tuti hajlamos vagyok a csikosodasra most megsem jott ki meg egy sem(persze ez valtozhat,meg 10 hetem hatra van)
2012. aug. 17. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as valaszolo ,nem azt mondam hogy a sokat hizok csikosodnak hanem azt hogy aki rovod idon belul viszonylag sokat hizik. pl a kerdezonek csikosodott a combja es a feneke, na az nem a terhessegtol van hanem a hirtelen hizastol.
2012. aug. 17. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
De hát ezt irom,én nem hiztam csak 2kg-t mégis lett rajta pár kis csik...És a hasam is tele lett sajnos,mert hiába vagyok fiatal,nem birja a bőröm.Jó,nyilván a hason a tágulástól van,de szerintem a többin a vizesedéstől inkább már akkor.
2012. aug. 21. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!