Teljesen kétségbe vagyok esve. Holnap töltöm a 40. hetet és még mindig nincs meg a baba neve?
Figyelt kérdés
Hétről-hétre változik, hogy mi legyen. Múltkor már azt hittem megeegyeztünk a férjemmel egy névben, erre kiderült, hogy egy hashajtó márka neve is és így már nem tetszik neki. Addig biztos nem is akar majd kibújni, amíg nincs neve. Hogy válasszunk? Ötletek kislány névre? Vincze a vezetéknév.2012. aug. 16. 14:33
43/65 anonim válasza:
Noémi, Alida, Blanka, Bettina
Tamás, Nándor, Lóránt, Lénárt
44/65 anonim válasza:
Mi még nem tudjuk a nemét, de ha lány lenne Szofi(a) nevet adnánk neki. Sokan ezt is furának találják, mert rögtön a bagó jut eszükbe. Engem marhára nem érdekel nekünk nagyon tetszik :) Képzeld én Adrienn vagyok. Már kiadtak mosogatószert még talán wc tisztítót is e néven. A kútba nem ugrok és soha nem is csúfoltak. Erre ne adjatok...
45/65 anonim válasza:
Előző vagyok, még a Rita név is szép, és nagyon ritka.
47/65 anonim válasza:
Ja és nálunk fontos volt, hogy ne tucatnevet válasszunk (bár pár év múlva úgy is az lesz - Dominikkal is így jártunk már rengetek van).
48/65 anonim válasza:
Vincze
Tímea
Brigitta
Nekem a kedvenc: Réka Panna (így egyben)
és a Kordélia, becézve: Délia vagy Lia
49/65 porcukormókus válasza:
Hát mi még a szülőszobán sem tudtuk, hogy mi legyen a kislányunk neve, nagyon gáz volt.. :)) Sőt,születése után 3nappal az anyakönyvezésnél is variáltunk..
Nemsokára megérkezik a fiúnk és ugyanebbe a cipőben vagyunk, úgyhogy megértelek!!
50/65 anonim válasza:
PORCUKORMÓKUS! Miért vacilált-at-ok ennyire? Nem tetszett semmi vagy nem tudtatok megegyezni? Milyen nevek közül választottatok? És végül miért kapta azt a nevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!