Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve. Holnap töltöm a 40. hetet és még mindig nincs meg a baba neve?

Figyelt kérdés
Hétről-hétre változik, hogy mi legyen. Múltkor már azt hittem megeegyeztünk a férjemmel egy névben, erre kiderült, hogy egy hashajtó márka neve is és így már nem tetszik neki. Addig biztos nem is akar majd kibújni, amíg nincs neve. Hogy válasszunk? Ötletek kislány névre? Vincze a vezetéknév.
2012. aug. 16. 14:33
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
75%
Lilla,Laura,Barbara,Fruzsina,Hanna,
2012. aug. 16. 14:41
 2/65 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ezek tetszenek.: Eszter, Linda, Lilla. :-)

Könnyű szülést! :-)

2012. aug. 16. 14:41
 3/65 anonim ***** válasza:
80%

Krisztina

Bár nem írtál példákat, hogy milyen stílusú nevekkel dobálózzunk.

Mondjuk a hashajtós lánynév nagyon érdekelne :)

2012. aug. 16. 14:42
 4/65 anonim ***** válasza:
34%

Vincze Lolita, Szilvia, Maja, Jázmin, Virág... Nagyon sok név illik szerintem hozzá. Nekünk ha kislányunk lesz Szabó Linett Eperke lesz a neve. Az Eperkét csak azért, mert mielött megfogant volna végig Eperkének hívtuk és szeretnénk ha maradna.

7hkm

2012. aug. 16. 14:44
 5/65 anonim ***** válasza:
87%
Vincze Alíz
2012. aug. 16. 14:45
 6/65 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ne így próbálj új neveket választani.

Vegyél kézbe egy utónévkönyvet, vagy nyisd meg online (adok linket, ha kell), és nézegesd, olvasgasd, lehetőleg a férjed is legyen ott. Ami megtetszik, írd le. Lesz majd egy csomó név a papírodon, és akkor hagyd nyugodni. Néha vess rá egy pillantást, ízlelgesd őket. Próbálgasd a neveket a vezetéknévhez, mondd ki együtt. Mit jelent neked ez a név? Mit sugall? Milyen embernek képzeled? És így tovább. Meglesz az igazi, ne aggódj. Ne görcsölj. Apa is segítségedre lesz, és érezni fogjátok, ha megvan az igazi név.

Azért nem ajánlom, hogy itt várj javaslatokat, mert ami nekem tetszik, neked nem fog, és fordítva. Szerintem a Vincze klassz, én próbálkoznék a VV-monogrammal, pl. Viktória, de lehet, hogy te egész más irányba mennél el. Az én kedvenc nevem a Lilla, de ugye a Vincze Lilla rögtön kiesik. :)

És mi az a hashajtó? O.O

2012. aug. 16. 14:46
 7/65 anonim ***** válasza:
70%

Eperke,?????

jézusom de égő lesz a gyereknek több év múlva.

Eperke néni..ne csak arra kéne gondolni mi tetszik a szülőnek hanem arra is hogy a gyereknek később milyen hátrányai lesznek.

2012. aug. 16. 14:47
 8/65 A kérdező kommentje:
Vincze Mira volt megbeszélve, de kiderült van egy Mira nevű hashajtó.
2012. aug. 16. 14:47
 9/65 anonim ***** válasza:
87%

2. babámat túlhordtam, pedig az elsőt nem is. Szerintem azért, hogy legyen végre neve :) Mi két név közül nem tudtunk dönteni.

Mik tetszenek, mik közül lehet választani?

2012. aug. 16. 14:48
 10/65 A kérdező kommentje:
A nagylányom Lili, így a Lilla kilőve, túlságosan hasonlít. Vivien is felmerült, de abból meg úgy érezzük túl sok van.
2012. aug. 16. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!