Teljesen kétségbe vagyok esve. Holnap töltöm a 40. hetet
és még mindig nincs meg a baba neve?
Figyelt kérdés
Hétről-hétre változik, hogy mi legyen. Múltkor már azt hittem megeegyeztünk a férjemmel egy névben, erre kiderült, hogy egy hashajtó márka neve is és így már nem tetszik neki. Addig biztos nem is akar majd kibújni, amíg nincs neve. Hogy válasszunk? Ötletek kislány névre? Vincze a vezetéknév.
de szerintem ha ránéznek a csöpp babára nem ez jut eszükbe ....
mit ahogy a hashajtó sem :-DDDDDD
2012. aug. 16. 15:54
32/65 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, nehezen határoztuk el magunkat, mert sok szép kislány név van. Végül engedtem a férjemnek, legyen meg neki is az öröme. De nem bántam meg. Mikor megszületett, akkor kérdeztem tőle, hogy mi legyen akkor? Ő mondta, és az lett. Válasszatok ki 2-3-at, és amikor megszületik, azok közül azt adjátok neki, amelyik szerintetek ráillik a picúrra.
2012. aug. 16. 15:54
33/65 anonim válasza:
Írtad, hogy a férjes favoritja a Kitti. Az miért nem jó? Olyan kedves hangzása van Vincze Kitti.
Bár nekem fiaim vannak, de a lánynevünk ami talonban volt az a Panna. De már nem bánom, hogy nem lettek lányok, már nem szeretném... túl sok lett belőle.
2012. aug. 16. 16:08
34/65 anonim válasza:
Mi is nehezen tudtunk dönteni, még a korházba menet is megkérdeztem a férjemtől, h biztosan az legyen e. De tökéletesen jól illik rá, ti is biztos jól fogtok dönteni. Bár nekünk a fiú név okozott fejtörést. Most úgy hozta a sors, h megint kisfiunk lesz. Hát gőzöm sincs mi lesz majd a neve.
Esetleg még egy név: Mona. Ismerősünk kislányát hívják így. Valamennyire hasonlít a Mirához. De ha a Mira a favorit, akkor én se mondanék le róla csak azért, mert gyógyszer is. Megjegyzem, én nem is hallottam még ilyenről.
2012. aug. 16. 16:23
35/65 anonim válasza:
A Mira nagyon gyakori név szerintem irtó ritka hogy valakinek az jutna eszébe róla hogy a Mira víz hashajtó hatású, rengeteg női névről elnevezett dolog van én lányom Dalma, és a habfürdővel jött apósom állandóan ( az ő idejükben az volt az egyetlen habfürdő :DD)
Egyébként a férjed ötlete nagyon nem tetszik? Nekem nem kedvencem a Kitti név de a Vinczéhez olyan jól hangzik.
A Vincze Vivien nekem túl sok a vi-vi miatt.
2012. aug. 16. 16:28
36/65 anonim válasza:
Utolsó vagyok egyébként a neked tetsző nevek között van másik nagy kedvencem a Nóra, de Nóra Lili egy napon van a névnap és azt írtad a családi ünnepek kicsit szeretnéd ha eloszlanának. Amit teljesen megértek, nekem 2 gyerekem szülinapja és névnapja is ugyanazon hónapban van mert nem igazán figyeltem ezt hogy mikor van a névnap és ráadásul mindkettő ugyanabban a hónapban született alig pár nap különbséggel.
2012. aug. 16. 16:31
37/65 anonim válasza:
Izabella :)
2012. aug. 16. 16:36
38/65 anonim válasza:
Vivient akartam írni mert jól kijön Vincze Vivien :) de látom azt nem akartok.De amúgy meg mit foglalkozol ilyennel h hashajtó márka ugyan..Tök jó már H Vincze Míra.És a Kíra nem jó?
2012. aug. 16. 16:45
39/65 anonim válasza:
Szerintem Mirella legyen :) Vincze Mirella szerintem nagyon szép lenne együtt :)
2012. aug. 16. 16:45
40/65 A kérdező kommentje:
A Kittiről a Hello Kitty jut folyton eszembe. A Mirát meg nem én vetettem el, hanem a férjem. Köszönöm a tippeket, megírom majd mi lett a vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!