Létezik olyan, hogy a Kismamának még nem szállt le a pocija (teljesen), de a baba fejecskéje már befészkelte magát a kijárat felé, és megindulnak a fájások?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt a pl 37 38 hetes km -kat...2012. jan. 16. 15:16
1/5 anonim válasza:
Nekem egyik babámnál se szállt le a hasam...semmivel se ment lentebb kinézetre pedig mindenki azt nézegette már a végén (főleg mert az elsőt túl is hordtam).
Úgyhogy normál magasan álló pocival mentem szülni:)
2/5 anonim válasza:
40+2 hetesek vagyunk es meg mindig fenn all a hasam, a fiam ket nappal ezelottre volt kiirva.
A fiucska rugdossa a bordam, legszomj, stb, cipot nem is tudom felhuzni, parom segit, orokmozgad es semmi jele a szulesnek, bar vedono szerint fel fej beekelodott mar.
3/5 anonim válasza:
Nälam sajnos 22-23 hetesen történt ez meg, de már halva született :(.
Drukkolok, hogy nálatok és minden kismamánál időbe jöjjön az egészséges csöppség
4/5 anonim válasza:
Hát nekem még a 40 héten se szállt le. nst előtti napon a gyerek már nem nagyon mocorgott, másnap nst alapján megvizsgáltak, közölték hogy megindult a szülés, de én semmit sem éreztem, 2 ujjnyira nyitva vagyok. Felküldtek a szülészetre, ez volt de 10-kor. Tágulás abbabaradt, a dokik pedig nem mertek burkot repeszteni, mert még mindig nem szállt le a baba feje. Aztán éjjel 1kor elfolyt a viz, 4 óra múlva megvolt a kisfiam.
5/5 anonim válasza:
Gratula a kisfiuhoz!!! Jo babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!