37 hetesem még nincs jóslóm, mikor érkezhet így a baba? És honnan tudom majd hogy fájások vannak?
Ettől függetlenül bármikor érkezhet a babád. A szülésnek nem feltétele a jóslófájás.
Szerintem tudni fogod mikor itt az idő. Én féltem, hogy majd nem ismerem fel a fájást, de így utólag belegondolva, nem lehetett összetéveszteni semmivel sem...
Könnyű szülést!
Bármikor érkezhet így is. Bár az első babámat SOS császárral szültem, és fogalmam sincs arról, hogy milyen a szülési fájdalom, most a második babánál -bár császármetszésem lesz- bízom benne, hogy azért megtudom, ha csak egy kicsit is.
Örülj neki, hogy nincsenek jóslóid. Nekem vannak kb. másfél hete, a CTG is kimutatja, de ettől függetlenül minden rendben van, zárt méhszáj, nem úgy néz ki, mintha jönni akarna a hugi.
Könnyű, gyors szülést
37 hetes km
Sokaknak nincs jóslója,főleg első babával. Ne nyugtalankodj. És különben is, még ráértek.
A fájások eléggé eltéveszthetetlenek, ne aggódj!
Mit mondott a dokid? Mennyire nyitott a méhszáj? Én ilyen idősen teljesen zárt voltam még, a dokim meg is mondta, hogy ne is várjam a babát a 40. hét előtt. Igaza lett, 41+1!
Az első jóslóm 40+2-nél volt!
Köszönöm a válaszokat!
Annyira nem várom a fájásokat, mert utálom a fájdalmat :)
Csak így a végén már mindenen izgulok.
Kedves utolsó! Nincs dokim, nem is vizsgáltak, ugyhogy nem tudom hogy zárt vagyok-e még.
Sziasztok mi 40+ 2 hetesek vagyunk , ket nappal ezelottre voltunk kiirva.
Azt sem tudom h mi a joslofajas, semmi jele h a fiam kikivankozna, jol vagyok es semmi fajasom nincs. Arra a joslora meg en is varok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!