Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen kétségbe vagyok...

Teljesen kétségbe vagyok esve. Holnap töltöm a 40. hetet és még mindig nincs meg a baba neve?

Figyelt kérdés
Hétről-hétre változik, hogy mi legyen. Múltkor már azt hittem megeegyeztünk a férjemmel egy névben, erre kiderült, hogy egy hashajtó márka neve is és így már nem tetszik neki. Addig biztos nem is akar majd kibújni, amíg nincs neve. Hogy válasszunk? Ötletek kislány névre? Vincze a vezetéknév.
2012. aug. 16. 14:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
50%
Várhatóan milyen színű szeme és haja lesz? Alacsony, magas, testes, vagy vékonyka lesz? (A neveket mindig kinézethez szoktam társítani.)
2012. aug. 16. 14:49
 12/65 A kérdező kommentje:
Volt már eddig Laura, Nóra, Vivien, Mira, Kira. Tetszik még a Petra, Szonja, férjemnek meg a Kitti a favorit. Nekem még a Nikolett is bejön, bár igazából csak Nikiként.
2012. aug. 16. 14:51
 13/65 anonim ***** válasza:
61%

Juj, az eperke elég gáz, szegény gyerek...

A Mira nem rossz, bár nekem nagyim kutyáját hívják így.

Ha ezt nézzük, szinte minden nevet lehet valahogy csúfolni (Gréta:kréta, Ágnes:mágnes stb).

2012. aug. 16. 14:52
 14/65 A kérdező kommentje:
A nagylány világosbarna hajú és barna szemű, bár férjemnek meg nekem is zöldesszürke szemünk van.
2012. aug. 16. 14:52
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Angéla, Angelika? olyan szép !
2012. aug. 16. 14:53
 16/65 anonim ***** válasza:
87%

Kira végül miért nem jött be? Hasonlít a Mirára és a listátokon is rajta volt. Kislányomat így hívják.

Tetszik még a Gréta, Jázmin, Alexa.

2012. aug. 16. 14:56
 17/65 anonim ***** válasza:
53%
Vincze Viktória! Gyönyörű lenne! :))) (Én is Viktória vagyok, és minden túlzás és nagyképűség nélkül ez az egyik legszebb női név).
2012. aug. 16. 14:58
 18/65 anonim ***** válasza:

Alapjában véve a tucatnevek tetszenek nektek. Számomra fura a Vincze Laura vagy Vivien pl,mert szerintem nem passzol a vezetéknévhez.De nem az én gyerekem lesz,ti döntitek el :)

A Nikolett mostanában nem gyakori, és ez illik is hozzá. A Vincze Kitti egyenesen szörnyű,ne haragudj meg ezért.

Amiket felsoroltál nevek nem jönnek be /a fent említett okok miatt/,a Nikolett még a legjobb,és ezt úgyis mindig becézik,engem sosem szólítottak még Nikolett-nek sehol.

Téged Adélnak hívnak? Mert az mondjuk jól hangzana a vezetéknévhez...

"Egy Niki"

2012. aug. 16. 14:59
 19/65 A kérdező kommentje:
A Kira az augusztusi névnap miatt lett kilőve. Szeretném, ha kicsit el lennének osztva az évben az ünnepek, nem egy hónapban letudni mindent. Tudom hülye vagyok, hogy ilyenek is zavarnak, de nem tehetek róla.
 20/65 anonim ***** válasza:

A mi lányunk Lia lett. Mégpedig azért, mert nekem már évek óta tetszik ez a név. A párom részéről pedig azért, mert a Beugró c. adás felvétele alatt találkoztunk, egymás mellett ültünk és mind a ketten szeretjük a színésznő előadásait.

Szóval nekünk nem volt kérdés.

Ha még egy lányunk lesz, akkor pedig Luca Andrea lesz a neve. Ezt pedig a császáros szobában lábadozáskor hallottam, mert a másik anyuka kislányát így hívják.

Szerintem gyönyörű név ez is.

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!