Teljesen kétségbe vagyok esve. Holnap töltöm a 40. hetet és még mindig nincs meg a baba neve?
Juj, az eperke elég gáz, szegény gyerek...
A Mira nem rossz, bár nekem nagyim kutyáját hívják így.
Ha ezt nézzük, szinte minden nevet lehet valahogy csúfolni (Gréta:kréta, Ágnes:mágnes stb).
Kira végül miért nem jött be? Hasonlít a Mirára és a listátokon is rajta volt. Kislányomat így hívják.
Tetszik még a Gréta, Jázmin, Alexa.
Alapjában véve a tucatnevek tetszenek nektek. Számomra fura a Vincze Laura vagy Vivien pl,mert szerintem nem passzol a vezetéknévhez.De nem az én gyerekem lesz,ti döntitek el :)
A Nikolett mostanában nem gyakori, és ez illik is hozzá. A Vincze Kitti egyenesen szörnyű,ne haragudj meg ezért.
Amiket felsoroltál nevek nem jönnek be /a fent említett okok miatt/,a Nikolett még a legjobb,és ezt úgyis mindig becézik,engem sosem szólítottak még Nikolett-nek sehol.
Téged Adélnak hívnak? Mert az mondjuk jól hangzana a vezetéknévhez...
"Egy Niki"
A mi lányunk Lia lett. Mégpedig azért, mert nekem már évek óta tetszik ez a név. A párom részéről pedig azért, mert a Beugró c. adás felvétele alatt találkoztunk, egymás mellett ültünk és mind a ketten szeretjük a színésznő előadásait.
Szóval nekünk nem volt kérdés.
Ha még egy lányunk lesz, akkor pedig Luca Andrea lesz a neve. Ezt pedig a császáros szobában lábadozáskor hallottam, mert a másik anyuka kislányát így hívják.
Szerintem gyönyörű név ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!