Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Megpróbálom összeszedetten leírni a tüneteimet...

Májusban megjött a mensim (szoptatás ellenére) 7 napos volt. Rá 28 napjára megint. Nagyon erősen görcsöltem mindegyiknél. Ezután 8-9 nap múlva megint megjött, ekkor már több, mint 2 hétig tartott. Már volt időpontom az orvosnál. Vizsgálat kimutatta a jobb oldali petefészkem megvan nagyobbodva és van rajta ciszta van. Doki szerint hormonális kezelés kellene, de mivel szoptatok várni kell, elmondása szerint nem veszélyes, nyugodtan szoptassak.

Időközben elmentem egy másik orvoshoz, ő is látta a cisztát, kérdezte, hogy biztos vagyok benne, hogy nem lehetek terhes? Mert az magyarázat lenne a vérzésre. Vett vért, vérkép+ HCG teszt. Ma hívott, hogy pozitív lett, terhes vagyok, de mást nem mondott, csak, csütörtöki időpontra menjek. A görcsölés egy ideje abba maradt, a vérzés is már csak pecsételő.

Izgulok... 9 hónapos a fiam, terveztünk tesót, de nem ilyen hamar, és nem szeretnék méhen kívüli terhességet. Vagy ez csak a beágyazódás jele lehet? De ilyen hosszú ideig??!!

2012. aug. 14. 16:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem méhen kívüli! Legalábbis reménykedjünk! De ha már nem görcsölsz, akkor szerintem méhen belüli terhesség!

Ha terhes vagy mi lesz a babával?

2012. aug. 14. 17:11
 2/16 A kérdező kommentje:

Ha arra gondolsz, hogy megtartom-e?! TERMÉSZETESEN!!!! Teljesen abortusz ellenes vagyok. Akik azt teszik bármi oknál fogva, én is úgy tennék, ahogy ők a magzattal.

Ha igazán terhes vagyok, abban reménykedem nagyon, hogy lány.

2012. aug. 14. 17:25
 3/16 anonim ***** válasza:
30%

Na hát végre! Találtam egy normális embert is itt az oldalon! Ugyan azon a véleményen vagyunk abortusz téren!

Pedig sajnos nagyon sok picike halálra van ítélve! :(

Hát remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!

Nekem két lányom van, én nagyon vágyom egy kisfiúra! :)

De sajnos nem lehet anyagi helyzet miatt! :(

De ha becsúszna, én sem vetetném el SOHA!

Mert az nagyon kegyetlen és undorító dolog!

Majd írj, mit mondott a doki!

2012. aug. 14. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Én nem foglak megnyugtatni necces... Nekem egy hétig tartott, és a végén már életmentő műtét volt mert megrepedt a vezeték. :(

Kávézacc szerű barnás a folyás? Drukk, hogy ne méhen kívüli legyen!!! De a folyás meg a görcs szerintem nagyon nem jó jel akkor sem. :(

1 éves anyukája és 15 hkm

2012. aug. 14. 17:50
 5/16 Anita8401 ***** válasza:
32%

Kedves kérdező nagyon szurkolok neked,hogy minden rendben legyen :))

Írd majd meg,hogy mi újság veletek:)

Kedves 3-as válaszoló találtál még egy normális embert pontosan úgy vélekedem az abortuszról mint Te és a Kérdező :)

Nem véletlenül várjuk most a harmadik gyerkőcünket :D

2 fiús 23 hetes kismama :)

2012. aug. 14. 18:03
 6/16 anonim ***** válasza:

Sajnos, ez még bármi lehet, amíg egy uh nem mond biztosat.

Én nem reménykednék túlságosan, ezek az erős görcsök, hosszú vérzés nem jelentenek jót. Lehet, hogy már csak volt baba és spontán elvetéltél, ezek a tünetek inkább arra mutatnak (görcs, elhúzódó vérzés). Ettől a hcg még benne lehet a szervezetedben, lassan ürül ki.

Természetesen nem kívánok semmi rosszat, sőt, legyen jó helyen egy egészséges babácska, de tényleg ne éld bele magad! Mondom ezt úgy, hogy tudom milyen egy méhen kívüli terhesség. :(

2012. aug. 14. 18:09
 7/16 anonim ***** válasza:

1es vagyok!

De a kérdező nem írta, hogy darabos lett volna a mensije.

Én úgy tudom, csak akkor jelenthet vetélést! Vagy rosszul tudom?

Hát én is nagyon remélem, hogy ez nem vetélés volt!

2012. aug. 14. 18:21
 8/16 anonim ***** válasza:

"Májusban megjött a mensim (szoptatás ellenére) 7 napos volt. Rá 28 napjára megint. Nagyon erősen görcsöltem mindegyiknél. Ezután 8-9 nap múlva megint megjött, ekkor már több, mint 2 hétig tartott."- ezért gondolom, hogy korai vetélés lehetett.

Mindegy, biztosat úgyis a következő uh fog mondani, de azért nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

2012. aug. 14. 18:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a vigasztaló válaszokat.

Nem volt darabos a vérem és erős sem, csak hosszú lefolyású.

Megírom az eredményt!

2012. aug. 14. 22:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tuti nem méhen kívüli, én 90%-ra mondom neked. Sajnos nekem is volt, és egyáltalán nem ilyen volt. A méhen kívüli legjellemzőbb tünete valóban a kávézacc szerű, barnás "vérezgetés". Szerintem a vérzésed a ciszta miatt lehetett. Valószínű a csütörtöki alkalommal újra vesznek majd vért, és megnézik, hogy mennyit növekedett a HCG szinted. Ez normál esetben 2 naponta duplázódik, tehát ezt fogják figyelni. Méhen kívüli esetében viszont nő, de nem duplájával, hanem kevesebbel.
2012. aug. 15. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!