Haj kérdés, nektek nőtt terhesség alatt a hajatok?
-bővebben.
Figyelt kérdés
most töltöm a 17. hetet és még mindig ugyanakkora -RÖVID- mint amekkorára vágattam terhesség elején, vagy előtte voltam -már nem emlékszem pontosan... :/
Akkor most ilyen "csutka " leszek még kb egy évig???
Fogalmam sincs, hogy ezt mi befolyásolja, mert az első terhességemnél nekem gyorsabban nőtt a hajam, mint általában, viszont a második terhességemnél meg alig nőtt pár centit. Sajnos lehet, hogy valami neked is le fogja most lassítani a folyamatot...
2012. aug. 14. 11:16
2/11 anonim válasza:
Ugyan úgy nőtt végig, és terhességem után sem hullott jobban, sőt... megmaradt :)
Mindenki azzal riogatott, hogy na majd ha szoptatsz...
vagy ha megszülsz...
na lényeg, hogy nem hullott jobban.
2012. aug. 14. 11:33
3/11 anonim válasza:
én nem tudom, hogy nekem nő e, mert elég hosszú, de tökre nem zsírosodik, mióta terhes vagyok. viszont hullik. simán el tudom képzelni, hogy neked kevésbé nő emiatt.
2012. aug. 14. 11:52
4/11 anonim válasza:
A hormon változások okozhatnak ilyet!!
És mint ahogy mindenkinél másképp jönnek a rosszullétek, a hormonváltozásokra is másképpen reagál a szervezetünk!
Én a körmömön veszem észre, hogy nem nagyon akar nőni vagy legalábbis lassabban, mint eddig!
A hajammal is ez a helyzet és nekem nem is hullik úgy, mint terhesség előtt!
Nézd a jó oldalát, legalább nem kell olyan sűrűn fodrászhoz járnod! :)
Boldog babavárást!! :)
39hkm
2012. aug. 14. 11:53
5/11 A kérdező kommentje:
á,ne is mondjátok... nekem a második trimeszter elején talált be a fáradtság.. meg némely "panasz"
DE ez a haj nem növés... :O Semmi változás nincs amúgy, tehát nem zsírosabb nem potyog nem sűrűbb stb. csak nem nő. :D
Hát tuti nem kell fodrászra költeni...
2012. aug. 14. 12:02
6/11 anonim válasza:
Haj(aj)!És még be is sűrűsödött.Egy szál nem sok,annyi nem hullik/hullott ki.Mivel nekem is hosszú a hajam,így a frufrumon vettem észre,hogy gyorsabban nő.Most havonta kell vágatnom.De ez így volt az előző 2 terhességem alatt is.Szerencsére utána se volt az a vészes hajhullás,nekem több maradt,mint volt.33hkm
2012. aug. 14. 12:15
7/11 anonim válasza:
Az ösztrogén nevű hormon túlsúlyban levése az, ami okozza a haj (és a körmök) erősődését. Lehet, hogy nem nő a hajad, de tuti dúsabb, mint előtte. Nem feltétlenül nő gyorsabban, az enyém se nő gyorsabban, de érezhetően dúsabb, mint volt, és nagyon élvezem, hogy van hajam. Sajna, ez amint az ösztrogén lecsökken, ki fog hullani, úgyhogy bye-bye hajkorona, de addig élvezem. :)
2012. aug. 14. 12:39
8/11 anonim válasza:
Nekem alapból állati dús hajam van, néha utálom is mert megszárítani kész rémálom... Féltem én is ezektől a riogatásoktól hogy majd kihullik stb, de eddig nem tapasztaltam. Nekem nő, mivel festem így lehet látni. Viszont nekem sem zsírosodik a terhesség óta. Múltkor a fodrászom lecseszett hogy miért frissen mosott hajjal mentem festetni.... Mondom 2hete mostam :-D fura dolgok ezek a hormonok :-)
2012. aug. 14. 15:26
9/11 anonim válasza:
1. vagyok. Mindenkinél tényleg más, a 4-es írta, hogy neki a körme is lassabban nő, na nekem az pl mind a két terhességemnél nagyon pozitív irányba változott. Sokáig rágtam a körmömet, emiatt mindig puha, rossz és sérült szerkezetűek voltak, és nagyon hamar letörtek. Viszont a terhességeim alatt "atomkörmeim" lettek, nagyon gyorsan nőnek, és nagyon kemények. Ennek úgy örülök, hogy végre egészségesek, mutatósak.
2012. aug. 14. 15:54
10/11 anonim válasza:
Harmadszor vagyok terhes, de mindig nagyon gyorsan nőtt terhesség alatt és soha nem hullott. Ráadásul mosni is alig kell, alapból 4 naponta szoktam hajat mosni, most meg hetente.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!