Szerintetek mi lehet? Terhesség, ciszta, vagy a stressz miatt?
Lehet a menstruáció is meg a terhességtől is. Mivel azt írtad h negatív lett ezért később próbáld meg újra ha addig sem jönne meg. Nekem például fájt a hasam ez a mindjárt megjön érzésem volt sokáig a mellem egyből bedagadt alig tudtam tőle ruhát viselni de mondjuk legjobban a mellbimbóm fájt. Vagy 2 hétig éreztem a szurkálást a hasamban és mikor elmentem ultrahangra kiderült h nem csak pocaklakóm van hanem egy cisztám is jobb oldalon. Azért fájdogált a hasam. De emiatt nem kell aggódni ha babád is van és ciszta is mert idővel eltűnik úgyis :) Szóval szerintem menj el vagy dokihoz vagy csinálj még tesztet és ha utána sem jönne meg akkor menj mindenképp dokihoz. De am én is gabriel tesztet csináltam és egyből pozit mutatott és 1 napot késett még csak.
10hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!