25 hetes magzat tüdejében több 3-6 mm-es ciszta. Valakinek van ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon. Az
egyik tüdőben találtak több cisztát,
nagyon aggódom, az ultrahangos nő
azt mondja, ilyennel még nem
találkozott. . . Tud valaki erről vmit?
2012. júl. 25. 19:12
1/9 anonim válasza:
Hat en meg hallani se halottam ilyenröl, es megertem hogy ideges vagy de minden rendben lesz!!! Szoritok es Jobbulast!!
2/9 anonim válasza:
beakartam írni a googlébe hátha találok valamit erről
de látom már a hoxán is feltetted a kérdést
remélem én is hogy felszívódik
25 hetes kismama
3/9 anonim válasza:
Remélem, minél hamarabb felszívódik! Hihetetlenül gyorsan fejlődnek és regenerálódnak a picik, Veletek is így lesz!
4/9 anonim válasza:
Írd majd meg, hogy mit tudtál meg erről. Én is 26 hetes leszek, 2 hét múlva megyek uh-ra, és most nagyon aggódom. Ilyenről még nem hallottam. Kitartás, biztos van valami megoldás!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Megvan a diagnózis. CCAM azaz
congenitalis cysticus
adenomatoid malformatio. Ez egy ritka
tüdőfejlődési rendellenesség, nem lehet
tudni mitől alakul ki. Születésig
figyelgetik, ha nem rosszabbodik, esélye van a teljes életre, valószínű
meg kell műteni, de meglátjuk hogyan
alakul. A doki bizakodóan beszélt. . .
2012. júl. 26. 19:33
7/9 anonim válasza:
Nagyon drukkolok Nektek, a rendszeres kontroll meg fog nyugtatni, higgyél benne, hogy minden rendben lesz és így is alakul majd!!
8/9 anonim válasza:
Szia azota hogy feltetted a kerdest sok ido telt el lehet h meg aktiv vagy.Kerdesem az lenne hogy mi tortent azota?nekem is hasonlo a problemam de sokkal sulyosabb
9/9 A kérdező kommentje:
Szia. Bocsánat, csak most láttam, hogy írtál. A kisfiam már 2 éves elmúlt, mikor megszületett, volt pár röntgen, valami látszik, de nem egyértelmű, mi az. Mivel semmi tünete, teljesen jól van, nincs semmi gondunk a tüdejével, már a pulmonológiára sem kell járnunk, csak a háziorvos követi az állapotát, de ő sem foglalkozik vele egyáltalán. Szóval velünk minden rendben. Megkérdezhetem, hogy veletek pontosan mi a gond?
2015. febr. 22. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!