Ma voltam uh-on es 6hetes és 4 naposnak mondta a doki de a mensihez képest 8 hetesnek kéne lennem! Kis szívhangot észlelt a gépen de kisebb a koránál a magzat ez nagyon aggaszt! Szerintetek ez nem jó jel?
3-4 hét eltérés már aggasztó lenne!! (nekem 2-3 hetesnek mondta a doki a 7. héten az első vetéléssel végződő terhességet,3-4 hetesnek pedig a 2. vetéléssel végződő,szintén 7 hetes terhességet!)
Neked valószínű,hogy csak később volt peteérésed!
Nekem,rendszertelen volt a menstruációm az utolsó szülés óta,és a menstruációtól számolva 10 hetesnek kell volna lennem,az uh-n viszont 8+4 hetes babát látott... Ami a vélt fogantatástól számolva sem jött ki sehogy!
Ne aggódj!! Minden rendben van!! Majd pár hét múlva a 12. heti uh-n meglátod!! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3lányos,11hkm
Köszönöm a jó szavakat ,remélem minden rendben lesz már van egy 6,5 éves fiam de nála minden olyan jól ment.
Most a doki sem volt olyan lelkesítő ezért nagyon elszomorodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!