Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nme kívánom a páromat...

Tundernita kérdése:

Miért nme kívánom a páromat terhesség alatt?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok és nem kívánom a páromat. mindezek mellé annak ellenére hogy használunk síkosítót néha nagyon kellemetlen az együttlét. lehet hogy más sikosítót kéne használnunk nem vizes alapút?? néha annyira kívánom a szexet hogy majd megőrülök és mikor belekezdünk egy nagy kudarc a vége az egésznek. kérlek adjatok tanácsot nekem, mert fálek hogy így végleg kihül majd a kapcsolatunk a párommal.

2012. aug. 14. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ugyanebben a cipiben jártam mindkét terhességem alatt, ráadásul én a síkosítót sem bírtam, mert viszkettem tőle... Az én párom jól tűrte, mármint ha már nekem volt jó, úgy csináltuk, hogy neki jó legyen, de megértette,hogy ha nekem nem esik jól, akkor nem erőltette. Ha valóban szeret a párod, akkor emiatt nem fog elhidegülni tőled, biztosan meg fogja érteni, hogy ez a helyzet. És persze terhes sem maradsz örökké :))

A nő dolga a gyerek kihordása, megszülése, akkor a férfi meg bírja már ki azt a pár hónapot, ha éppen úgy adják a körülmények,nem? :D Boldog babavárást kívánok!

2012. aug. 14. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi csak az elején próbálkoztunk, de nekem nagyon kellemetlen volt, nem esett jól, el se tudtam élvezni, úgyhogy azóta se próbálkoztunk. A páromat persze kényesztetem, ha igényli, de nekem meg abszolút nem hiányzik semmi.

Ez is a hormonváltozások miatt van, lehet, hogy a szervzeted így jelzi, hogy most nem okos dolog szeretkezni. Amúgy mellesleg, szerintem a terhesség amúgy sem arra való, hogy szexeljünk, hanem hogy egy egészséges babát hordjunk ki és szüljünk meg. Utána is lesz rá bőven lehetőség, hogy hancúrozzatok, ha ezt a párod nem érti meg, akkor nagy gond van.

Persze, ha kívánod, akkor csináljátok, sőt, én azt ajánlom, hogy a párod először téged elégítsen ki, hogy sikosító nélkül is elég síkos legyél, aztán neki úgy is öt perc alatt sikerül majd. :) Próbáljátok ki!

De ne használjatok nem vizes alapú síkosítót, ki tudja, milyen anyagok vannak benne, aztán kapsz egy jó kis allergiás rohamot, és nézhetsz!

Szép babavárást!

26 h km

2012. aug. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!