Akik 100kg felett estek teherbe, őket is folyton piszkálta minden orvos?
Figyelt kérdés
A védőnő,a belgyógyász,stb mindenki azzal van elfoglalva,hogy nem szabad sokat híznom,mert akkor sosem fogom tudni leadni a felesleget,meg hogy diétázzak.
Sosem voltam sovány...
2012. aug. 13. 11:58
21/30 anonim válasza:
És a testtömegindexet az indulási súllyal számoljátok, ne x hetes terhesen!
22/30 anonim válasza:
Oké, persze, de sajnos ez is túlsúly ám rendesen... :( Ha nem látszik akkor is.
Az viszont nem derült ki számomra, hogy a kérdező hány centi, pedig épp ezért az is nagyon fontos!
23/30 A kérdező kommentje:
Hűűűű de jól nézel ki,szép kép! Tényleg nem látszik,hogy 92kg vagy! :)
Én sajnos csak 166cm vagyok,erős csontozattal... Rólam sem hitte soha senki mennyi kg is vagyok valójában és eü problémám sem volt soha.
2012. aug. 14. 09:22
24/30 anonim válasza:
Igen, de én pl. 168 centivel voltam 85 kiló, mielőtt terhes lettem. Igaz, hogy előtte meg 105 kiló voltam, szóval próbáltam én lefogyni minél jobban... Ennek ellenére halálra cseszegetett mindenki, és igazuk lett: terhességi diabétesz, koraszülés, fejletlen tüdejű baba, stb. Igaz, már két éves a kislányom, és semmi baja nem lett, de nekem megmaradt a cukorbetegségem, inzulinnal kell oltanom magam. Bár tény, hogy nekem hajlamom is volt rá, nagymamám is 2-es típusú cukorbeteg, anyukámon még nem jött ki, de ő nem is túlsúlyos. Én most 78 kiló vagyok, a következő baba előtt le szeretnék menni 70-re. A terhességem alatt 17 kilót híztam, ebből 6 ment le egyből a szülés után a babával és a méhlepénnyel. És nagyon figyeltem arra, hogy mit és mennyit egyek, és még így is elég keserves volt az egész... Szóval a kérdezőnek csak azt tudom mondani, hogy vegye komolyan ezeket a "piszkálásokat" még akkor is, ha rosszul esik némelyik.
25/30 anonim válasza:
26/30 A kérdező kommentje:
Hűűűűűűű de szép kismama vagy! :)
2012. aug. 14. 11:27
28/30 tundernita válasza:
HELLÓ. én is 100 kg felett estem teherbe de nekem az orvos még azt is megtiltotta hogy diétázzak mert az sem jó ilyenkor, hiszen a diéta könnyen átmehet fogyókúrába. nekem azt mondták hogy inkább többször egyek keveset. mondjuk napi 6 étkezés sok zöldség és gyümölcs legyen az étrendben. vannak olyan orvosok és védőnők akik mániákusan vigyázni akarnak a kismamára, de ez azért van mert a terhes nők többsége vagy átlagos vagy nagyon vékony tesalkatúak, és azt hiszik ez a legjobb, de ők többet híznak mint a kicsit molettebek, hiszen nálunk van miből táplálkoznia a babának. én 16 hetes terseh vahyok és eddig csak 1kg-ot híztam. énígy is büszke vagyok magamra. légy te is az, és ehetsz bármit csak mértékkel. jó babavárást neked.
29/30 anonim válasza:
Első vagyok. 7-es, nem azt írtam hogy terhesen fogyókúrázzon hanem hogy figyeljen hogy ne nagyon hízzon és vegye komolyan amit az orvosok mondanak. ő írta hogy sosem volt sovány, erre írtam hogy ha 20 kilóval kevesebb lenne még akkor sem lenne sovány, sőt.
30/30 tundernita válasza:
én sem azt mondtam hogy fogyókúrázzon hanem azt hogy a diéta észrevétel nélkül is átmehet akaratlan fogyókúrázásba. nálam már volt ilyen úgyhogy tudom mit beszélek. ehet csak legyen óvatos. többször keveset és sok zöldség és gyümölcs legyen az étrendjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!