Akik 100kg felett estek teherbe, őket is folyton piszkálta minden orvos?
A védőnő,a belgyógyász,stb mindenki azzal van elfoglalva,hogy nem szabad sokat híznom,mert akkor sosem fogom tudni leadni a felesleget,meg hogy diétázzak.
Sosem voltam sovány...
Szia!
101,7 kiló voltam a legelső védönői látogatásomon. A 25ik hétig fogytam majdnem 5 kilót. 97,1 mértünk akkor.
Most 32 hetesen 98,3 kiló vagyok. Ergo még mindig kevesebb mint amivel kezdtem!
Nem kell aggódnod. Nekem tudatos volt, tudtam h a saját és a gyerekem egészségügyi állapota miatt sem hízhatok sokat. És Én aki szeretek enni, és nassolni nagyon meglepődtem magamon. A nagy evészet a 26-29ik hét környékén volt rajtam, most 1 hete már alig tudok enni, sőt evés közben is meg kell állnom. Valószínű a gyomrom már annyira fent van, hogy csak így bírom.
Egyébként a dokim és a védönő is büszke rám, azt mondták teljesen normális h aki felesleggel indul az kevesebbet hízik, hiszen a babának nálunk van miből elvennie!
32hkm
Utolsó vagyok, mindezt 172 cm-hez... De ha mutatnék magamról képet nem hinné el senki, hogy ennyi kiló voltam :)
32hkm
Örülj neki, hogy piszkálnak és vedd is komolyan, a saját egészséged érdekében jobban jársz, ha lefogysz és nem 100 kiló felett vagy. Nem beszélnek hülyeséget ezek az emberek, egyáltalán nem egészséges 100 kiló felettinek lenni.
Jót akarnak, ne vedd bántásnak.
Én ugyan nem voltam 100 kiló amikor teherbe estem, de szülni már 100 kiló felett megyek. :(
80 kg voltam az első védőnői mérésen, utána még fogytam is pár kilót a reggeli hányások miatt, én hülye meg aggódtam is, miért nem hízok. 2 hete, az utolsó mérésen voltam 99,60 kg. És igen, minden orvostól megkaptam hogy hogy nézek ki. Volt aki megfogta az úszógumimat és közölte hogy úgy nézek ki mint aki már a harmadik gyereket szüli.
A dokik csak jót akarnak, nem hobbiból piszkálnak. De ha téged ez ennyire bánt, ne foglalkozz velük. De én azt mondom, az az igazán figyelmes doki aki még ezzel is törődik!
Boldog Babavárást!
40 hkm
Igazából nem értem amit az 1-es írt.
"Ha 20kg-ot leadnál még akkor se lennél sovány,ne piszkálásnak vedd tegyél ellene valamit."
Miért terhesen hogy fogyókúrázzon?
7.vagyok
Köszi a lepontozást!
Mi rosszat is írtam?Azt hogy nem értem hogy terhesen hogyan lehet fogyókúrázni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!