Az UH-on készített képet oda fogja adni az orvos? Ha igen, ingyen van?
Figyelt kérdés
5 hetes kismama2012. aug. 7. 18:01
1/19 anonim válasza:
orvos válogatja
van amelyik doki odaadja ingyen, van amelyik pénzért adja és van amelyik nem is ad :(
2/19 anonim válasza:
a legtöbb helyen (legalább is én így tudom) kérni kell a képet és 500-1500 között mozog.:)
Boldog babavárást.:)
3/19 anonim válasza:
Magándokihoz járok, mindig ad képet is.
Amikor az sztk-ban voltam, ott nem kaptam képet, sőt örültem, ha felém fordítják a monitort, hogy én is lássak valamit a gyerekemből.
4/19 anonim válasza:
Az első vizsgálatnál nálunk csak annak adnak aki nem tartja meg a babát.
5/19 anonim válasza:
Nálunk kérni kell, és 500ft-ba kerül.
6/19 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat! Mindenképpen szeretnék majd képet :)
2012. aug. 7. 18:36
8/19 anonim válasza:
Engem a dokim meg sem kérdez hanem egyből adja...szerintem ennek kéne normálisnak lenni!
9/19 anonim válasza:
Ja magándokinál lehet, de sztk-ban más! (Eger)
10/19 anonim válasza:
Én magándokihoz járok és kapok képet a barátnőm sztk-ba de ő is kap...szerintem ez orvos függő de attól még ez lenne a normális (utolsó előtti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!