Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az UH-on készített képet oda...

Az UH-on készített képet oda fogja adni az orvos? Ha igen, ingyen van?

Figyelt kérdés
5 hetes kismama
2012. aug. 7. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nyíregyházán is kérni kell és 1000ft-ot kell fizetni érte, amit a kórház másik végén kell befizetni,majd visszavinni a bizonylatot és akkor adják csak oda a képet.

(OFF:Volt, hogy kértem képet, véletlenül vagy 5öt is kinyomtattak, letéptek róla egyet, a többit pedig kidobták. Nem hogy ideadták volna, na mindegy.)

2012. aug. 7. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Orvos és gatya függő... nálunk legalább is. Volt,hogy 500 ft-ot kért a képért,volt,hogy oda csatolta szó nélkül a leletre,volt,hogy ha kértem sem adott. Volt,hogy kértem,hogy a leletre csatoljon-csatolt,és volt,hogy rám sem hederített...

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,13hkm

2012. aug. 7. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk magán doki ingyen adja, eddig minden vizsgálatról van képem (8hetes, 12hetes, 16hetes, holnap megyek(20hetes)) :) sztkban nem tudom hogy van :)
2012. aug. 7. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
nagyon kedves dokit találtam, és kérés nélkül adott képet! feküdtem a vizsgálón épp gratulált, látta, hogy szeretném látni és mondta, hogy képet is mindjárt ad! hozzáteszem, magándoki volt, 8ezret fizettem a végén, tehát szerintem alap, hogy egy kép beleférjen!
2012. aug. 8. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:

első vagyok

nekem a dokim sztk-s, odafordítja a monitort felém így folyamatosan látom a kis lakómat és kérés nélkül oda is adja a képet amit kinyomtat. nem fizetek neki, nem is választott doki mégis ilyen normális, ilyennek kéne lennie midnek

2012. aug. 8. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Miskolcon járok SZTK rendelésre.

Az első 2 UH-on kértem és adtak is ingyen képet, még a szonográfus háborodott fel, amikor megkérdeztem, kell-e érte fizetni.

A 19. heti genetikai Uh-on is kértem volna képet, erre a kezembe nyomtak egy 500 ft-ról szóló csekket, hogy fizessem be és akkor majd a KÖVETKEZŐ UH alkalmával adnak...Ugyanaz a kórház ráadásul...

2012. aug. 9. 00:08
 17/19 tundernita válasza:
én 2 db UH-os képet kaptam ingyen, mert az jár nálunk minden UH-nál. szomorú ha egy orvos nem hajlandó legalább 1 db képet ingyen adni. szégyelje magát az ilyen.
2012. aug. 27. 17:11
 18/19 A kérdező kommentje:
szerencsére nagyon kedves volt a doki, ingyen kaptam képet :)
2012. aug. 30. 15:04
 19/19 tundernita válasza:
az jó. ennek igazán örülök. további boldog babavárást.
2012. szept. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!