Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik 100kg felett estek...

Akik 100kg felett estek teherbe, őket is folyton piszkálta minden orvos?

Figyelt kérdés

A védőnő,a belgyógyász,stb mindenki azzal van elfoglalva,hogy nem szabad sokat híznom,mert akkor sosem fogom tudni leadni a felesleget,meg hogy diétázzak.

Sosem voltam sovány...

2012. aug. 13. 11:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
7.es: én piros pontot adtam neked! Végre valaki megért. Terhesen fogyókúrázni? No comment..
2012. aug. 13. 16:25
 12/30 anonim ***** válasza:
61%

7-es vagyok

Köszi a piros pontot!:-)

(De ugye nem piros kéz a piros pont?)

2012. aug. 13. 17:24
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Szia pedig sokan pl azt mondják aki 90-100kg és feletti nehezen esik teherbe te hány kg voltál mikor sikerült?Én 94el szültem 16honapja és mai napig szoptatok és most vagyok 105...bármit csinálok nem megy le vérvételem rendben nögyogyászat rendben a dokim szerint amig szoptatok nem is fogok le fogyni:)
2012. aug. 13. 18:50
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem piros kéz kedves 7-es,ne aggódj! :)

103kg voltam,mikor pozitívat teszteltem. És vártunk rá pár évet,tehát valóban nem volt könnyű. Nekem. Mert nagyon sok siker történetet olvastam már itt,amikor a kilókhoz semmi köze nem volt a teherbeesésnek.

2012. aug. 14. 07:26
 15/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem fogyókúráznod kellene, csak diétázni. A magzat fejlődéséhez szükséges energia benne van napi egy zsemlében! De a vitaminok... Tehát csak azért, mert babát vársz, nem kellene többet enned, mint eddig, sőt, figyelni kéne a rost, fehérje és vitaminbevételre, és vigyázni arra, hogy ne egyél túl sok szénhidrátot. Senki se várja el, hogy lefogyj terhesen, a cél az, hogy ne hízz tovább! Max 5-8 kiló súlygyarapodás beleférne, de 15-20 kiló már vészesen sok lenne! (Ami mondjuk egy 60-70 kilós kismamánál még beleférhet.) Persze ez a vizesedéstől is függ. A lényeg, hogy figyelj a súlyodra, és arra is, hogy mit ill. mennyit eszel! Se neked, se a kisbabádnak nem jó, hogy túlsúlyos vagy, ezt ne hagyd figyelmen kívül, amikor "piszkálnak" a szakemberek. Inkább kérdezz rá ilyenkor, hogy mit tehetnél azért, hogy csökkentsd a rizikófaktorokat! Ne idegeskedj ezen, nem azért mondják, mert nem tetszik nekik az alakod! A diéta pedig nem egyenlő a fogyókúrával, különösen akkor, ha egy egészségügyi dolgozó szájából hangzik el!
2012. aug. 14. 07:36
 16/30 A kérdező kommentje:

[link]

Itt voltam 103kg,mikor teherbeestem.

Bár az alsó testem nem látszik,de hozzáteszem mindig is hasra,felsőtestre híztam.

2012. aug. 14. 08:18
 17/30 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem 100 kilóval estem teherbe, de lassan közelítek felé.... :(

180 cm és 85 kiló voltam. Az első két terhességemnél ugyanennyi, de akkor sokat fogytam is az elején, így csak az jött vissza ami akkor lement, pedig nem figyeltem az étkezésre, csak ettem amit megkívántam.

Most szintén 85 kilóval estem teherbe, nagyon odafigyelek az étkezésre, semmi cukrosat nem iszom, kevés ch-t fogyasztok, édességből 1-1 kocka csoki, de azt is inkább délig, mégis feljött rám eddig +12 kiló. A dokim sem érti és a védőnőm sem, mondjuk a súlyomat sem szokták elhinni, 70 kilóra állította a mérleget a védőnő, nem hitte el, mikor mondtam neki, hogy dobjon még rá minimum 25 kilót. Szerencsére rajtam nem látszik, nagyon eloszlik, senki sem hiszi el, hogy közel 100 kiló vagyok, de sajnos annyi vagyok. :(

Nekünk mindhárom baba a 2. próbálkozós hónapban össze jött, szerencsére sosem voltam cukros és egészséges gyerekeim születtek.

Most 28 hetes vagyok, kicsit lassult a hízás. A fiúkkal is szinte csak a 30. hétig híztam, utána már nem nagyon.

Lefogyni meg le lehet, csak akarat és kitartás kérdése. ;)

Boldog babavárást és egészséges babát neked!

2 gyerekes 28 hkm

2012. aug. 14. 09:00
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

13-asnak még annyit írnék, hogy a szoptatás máshogy hat a szervezetre. Van aki lefogy, van aki hízik. Én is az utóbbihoz tartoztam akkor, majd könnyebben leadod a felesleget, ha már nem fogsz szoptatni, nyugi! ;)

17-es vagyok :)

2012. aug. 14. 09:02
 19/30 anonim ***** válasza:

Még mindig 17-es! :)

[link] itt én vagyok 24 hetesen és 92 kilósan...

2012. aug. 14. 09:06
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
@17. Mivel nagyon magas vagy, ne problémázz a súlyod miatt! :) Testtömegindexeket nézzetek! Ha 30 felett van, az nagyon veszélyes! [link]
2012. aug. 14. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!