Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon hol találom meg?

Miskolcon hol találom meg?

Figyelt kérdés

Dr Horty Lehel szülész-nőgyógyász orvost szeretném megtalálni Miskolcon sima rendelésen, aki tudja hol és mikor rendel legyenszíves irja meg mert nagyon jó orvos!

köszönöm!

2012. aug. 9. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

próbáltam ki googlizni Neked, de nem adta ki sajnos. Remélem valaki tud neked válaszolni!

ha nem akkor esetleg hívd fel a tudakozót, nincs más ötletem.

2012. aug. 9. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Régen a szikszói kórházban volt magánrendelése. Ha őket felhívod, biztosan tudják hogy hová ment.
2012. aug. 9. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
ezaz! köszi! az ő neve nem jutott eszembe már évek óta! ő volt az első nőgyógyász (és az egyetlen normális, akivel találkoztam sztk rendelésen!!!), akinél életemben először voltam. de sajnos azt kell mondanom neked, hogy tudtommal évekkel ez előtt nyugdíjba vonult. utoljára a vasgyári sztk-ban találkoztam vele egy rendelésen úgy 8 éve kb. utána nem sokkal hallottam, hogy nyugdíjba vonult. nem tudom sajnos, hogy van-e magán rendelése. de köszi, hogy eszembe juttattad a nevét! :)
2012. aug. 9. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos az én infóm sem túl friss.

2 éve szültem, és a terhességem alatt véres vizelettel kórházba kerültem.

Még a vasgyárba mentem, mert pont akkor költözködtek a semmelweis-be. Emlékeim szerint a semmelweisbe is találkoztam vele szülés utáni viziten, úgyhogy szerintem ott érdeklődhetsz.

Egyéni vélemény:

Nekem személy szerint rettenet rossz a tapasztalatom róla. Amikor a véres vizelettel bementünk majd letépte a fejem, hogy miért kellett még otthon 3 pisit is nézegetnem. Nem mondom, hogy nem volt igaza, de amilyen stílusban ezt előadta..........1,5 napig sírtam. Az egyik szülésznő kért elnézést helyette, hogy rossz passzban volt, és tényleg dúrva, hogy így beszél egy ijedt kismamával. Azonkívül úgy vizsgált meg, hogy azt hittem ott rögtön kínyílik a méhszáj és megszülök.

Na mindegy soha nem más beszámolója alapján dönts, hanem egyéni tapasztalat alapján, csak gondoltam leírom, hogy van a doktor úrnak egy ilyen oldala is.

2012. aug. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!