Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki volt/van kipattogva terhess...

Ki volt/van kipattogva terhesség alatt? Van vmi köze ahhoz, hogy milyen nemű babát vár?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, de az arcom a nyakam, karom, hátam, mellkasom mindenütt tiszta pattanás. Soha nem volt ilyen csúnya a bőröm. Akik tudják, hogy babát várok azt mondják biztos lány. A két fiammal nem volt ilyen. Ez is csak amolyan babona? Tapasztalatok?
2012. aug. 12. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is 10 hetes terhes vagyok és egyszerűen ugyan ettől szenvedek én is...soha nem voltam ennyi kipattogva mint most. rettenetesen csúnya a mellkasom amennyire kirügyeztem eszméletlen az arcom is eléggé csúnyán kipattogott :(... már most kíváncsivá tettél nagyon h tényleg össze függhet-e a baba nemével :D

és akinek így kirügyezett mikor múlt el? pár hete szenvedek ezektől a tünetektől, de megnyugtató h nem csak nekem van ilyen... kezdtem aggódni miatta...

10hkm

2012. aug. 13. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nálam is a terhesség elött soha egy pattanásom nem volt. gyönyörű volt a bőröm. Ahogy teherbe estem tele voltam mindenhol. 32 hetes vagyok, és kislányt várunk.
2012. aug. 14. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves 11- es! Engem is nagyon érdekel már, alig várom, hogy megtudjam már a nemét!

Kedves 12- es remélem én is így fogok járni!

Köszönöm!

2012. aug. 14. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Végül kislányod lett?
2016. márc. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!