Akik folyamatosan álmosak voltak a terhesség elején, milyen nemű babájuk született?
Akikkel eddig beszéltem és akiknek a menzesz elmaradásán kívül csak az állandó álmosság volt az egyetlen terhestünetük, azoknak mindnek fia született. Nekem 2 kislányom van, az elsővel kívánós és fázós voltam, a másodikkal sokat hányós, lábdagadós. Most a harmadikkal a 6. héten álmos, ingerlékeny és derékfájós.
Tudom, hogy nem ettől függ a baba neme, csak kíváncsi vagyok, milyen nemű babák születtek "álmos" várandósságból.
Elsőre kislány, most másodikra kisfiút várunk, szóval ebből nem hiszem, hogy okosabb leszel. :-)
Akivel a kislányomat együtt szültem anyuka, ő is azt mondta, hogy neki a fáradtságon kívül semmi egyéb kellemetlen tünete nem volt, ő is kislányt szült, szobatársak voltunk a kórházban.
Kisfiú.
A második kislány lett, vele nem voltam álmos.
Csajszi :)
Az álmosság mellett még mellfájdalmam volt a tünet, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!