Anyukák, akiknek a terhesség alatt csak későn vagy csak a szülés után derült ki a baba neme, milyen nemű babátok lett?
Ma voltam a 26 hetes uh-n és a kicsi most is gondosan takargatta magát, pedig az orvos többször megpróbálta megleseni. :)
Kíváncsi vagyok, másoknál a fiúk vagy a lányok voltak ennyire szégyenlősek?
Persze, hogy szabad. Én még nem szültem, első baba, de eddig mindig szégyenlős volt. Remélem a 26. héten már kiderül százra, hogy kislány-e vagy kisfiú. Amúgy szerintem a lányok jobban tudják takarni magukat, a fiúknak azért árulkódó lehet egy kis kidudorodás a lábak között.
Ti mit szeretnétek? Rózsaszínt, vagy kéket?
Szép babavárást!
A barátnőm babája végig dugdosta a micsodáját! Nemtudták mire számítsanak! Csak szüléskor derült ki.
Kisfiú lett!
31 hetesen mondta az orvos, szerinte kislány, de nem biztos. Az lett. :) A kisfiam 18 hetesen egyértelműen megmutatta magát.
Általában (nem mindig, de az esetek többségében) a lányok a titkolózósabbak.
A fiam nagyon hamar megmutatta magát, de a lányom végig titkolta, csak szülés után derült fény a titkára. / Szerintem így izgisebb is volt/
A testvéremnek lánya lett, de ők sem tudták, hogy mi lesz, nem mutatta meg magát.
Sziasztok! :)
Nekem a 23. héten, igazából ma derült ki, hogy kislányom lesz! :)
Magzatvízvételből derült ki, úgyhogy ez 100%!
Amúgy eddig egy orvosnak sem mutatta meg a nunust és kitudja meddig nem tudtuk volna meg. :)
23 hetes kismama!
Boldog babavárást!
Sziasztok!
Ma voltunk a 30 hetes uh-n és most sem mutatott semmit... :)
Már van egy kisfiunk és igazából mindegy is, hogy fiú vagy lány lesz a picuri, de azért nem bántam volna, ha leleplezi a nagy titkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!