Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki volt/van kipattogva terhess...

Ki volt/van kipattogva terhesség alatt? Van vmi köze ahhoz, hogy milyen nemű babát vár?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, de az arcom a nyakam, karom, hátam, mellkasom mindenütt tiszta pattanás. Soha nem volt ilyen csúnya a bőröm. Akik tudják, hogy babát várok azt mondják biztos lány. A két fiammal nem volt ilyen. Ez is csak amolyan babona? Tapasztalatok?
2012. aug. 12. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nagyon pattanásos voltam a 16.hét környékén, kislányom lett. Most 12hetes vagyok, normális a bőröm, még nem tudjuk a baba nemét.
2012. aug. 12. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem volt olyan szép tiszta a bőröm, mint terhesség alatt. Lányom született. Most megint lányom lesz és ugyanúgy gyönyörű a bőröm. Pedig mensi előtt mindig kirügyeztem, de alapból is mindig volt rajtam 1-2 pattanás.
2012. aug. 12. 21:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát rögtön két eltérő eset. Azért én reménykedem, hogy lány lesz! Ennyit kibírok érte:D
2012. aug. 12. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Kicsit ki van pattogva a felkarom, amolyan tüskés, meg azért pattanások is jönnek néha a combobom, fenekemen, pedig azelőtt sosem :)

Kislányunk lesz.

21 hetes kismami

2012. aug. 12. 21:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok! Eddig nekem se volt sose, hát nem bánnám ha ez bejönne a sok babona közül!
2012. aug. 12. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Pont ma hívtam a védőnőt mert a combom tiszta pattanás, van már két lányom ilyen egyikkel sem volt, az arcom kisimult semmi patti nincs de a combom szörnyű, gennyes pattanásos.....
2012. aug. 12. 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így jártam, tini koromban nem néztem ki így, nekem kislányom lesz. De nem hiszem, hogy ez mérvadó lenne mert a szőr is gyorsabban kezdett nőni mindenhol és arra meg azt olvastam, hogy valószínűleg fiú lesz. Csak babona:-) Boldog Babavárást 20hkm
2012. aug. 13. 05:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát én azért örülök, hogy a többségnek kislánnyal van ilyen problémája! Mármint nem annak, hogy így nézünk ki, csak hogy kislányt vártok a legtöbben! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 13. 09:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség elött csak nagyon elvétve volt pattanásom, elég szép bőröm volt. Most egész a 10.hét óta a mellkasom tele van kicsi,piros kipattogzásokkal, és a hátamon is van pár darab. Már megörülök tőlük, akármit kenek rá,semmi nem használ.

Ja és kisfiam lesz, szóval nálam ez nem jött be, ahogy egyik babona sem, mert mindegyik szerint kislányt várok. Alig eszem húst, rosszul voltam az első 15 hétben eléggé, gyümölcsöt eszek édességgel, a sósat nem kivánom. És mégis kukis szóval szerintem ne nagyon éld bele magad.

Boldog babavárást"

23 hetes kismama.

2012. aug. 13. 11:01
 10/14 A kérdező kommentje:
:-( tudom, nem élem bele magam, köszi!
2012. aug. 13. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!