Terhességetek hányadik hetében sikerült leszoknotok a cigiről?
Figyelt kérdés
volt olyan,akinek nagyon későn?barátnőm most jár a felénél,de még csak most sikerült neki elhagynia a napi6-7 szálat többszöri nekifutás ellenére is!nem oltogatásokat várok!ő legalább próbálkozott!nektek mikor sikerült?2012. aug. 12. 12:21
21/23 anonim válasza:
Sziasztok!
8 hetes pocakos vagyok és sajnos még nekem sem sikerült letennem:((
Igaz,a napi másfél doboz helyett,csak 4-5 szálat szivok el,de nehéz letennem...
20 éve dohányzom és erős dohányos is vagyok,remélem el tudom hagyni ezt a 4-5 szálat is,de egyenlőre nagyon nehéz,de próbálkozom....
Pontozhattok lefele,legalább próbálkozom!
22/23 anonim válasza:
én a 6. hétben talàlkoztam a manommal, max 1 hétre rà egyre kevésbé kivàntam a cigit, anno kàvé mellé alap volt a cigi, most màr nem kéne, most is kàvét szürcsölök, de chipssel:)
12 hétben vagyok:)
23/23 anonim válasza:
26 hetes vagyok,és én is elszívok napi 2-3 szálat.Próbálom ellensúlyozni rengeteg gyümölccsel-zöldséggel,sok vitaminnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!